מפני ששלחתני- מוזמנות!

כרגע נראה שזה לא יעלה בכזאת מתכונת שוב בגלל העלויות המטורפות

עזרה

לצערי מישהו טרח להעלות את הקישורים ליוטיוב

אין לי שום גישה לשם, אני חסומה

מה אפשר לעשות? איך ניתן לחסום?

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

לא קיבלתי למייל שרשמתי.
תודה.

הקישור הוסר מיוטיוב

גמאני רוצה---

נשלח מחר בעזרת ה' לכל המבקשות

המופע נראה מדהים! והכי מענין אותי זה לראות את גיבורת הסיפור מופיעה על הבהמה...זה באמת?!

נכתב ע"י shiffy e;2477811:
המופע נראה מדהים! והכי מענין אותי זה לראות את גיבורת הסיפור מופיעה על הבהמה...זה באמת?!

מה באמת, הספור, או שהיא תופיע?
אז שניהם כן

מדהים... מחכה לראות את המופע,

גם אני רוצה את הטריילר

ישלח בערב למבקשים היום בעזרת ה

עכשיו חברה שלחה לי את הטריילר.
מטורף!! אני מאוד רוצה לראות!!
הכי מעניין לראות את גיבורת הסיפור במציאות!!!
וכמובן שמאוד מאוד מעניין לראות כזה מופע!! נראה אומנתי בצורה בלתי רגילה.

אני רוצה את הטריילר

נכתב ע"י מימי1;2478403:
עכשיו חברה שלחה לי את הטריילר.
מטורף!! אני מאוד רוצה לראות!!
הכי מעניין לראות את גיבורת הסיפור במציאות!!!
וכמובן שמאוד מאוד מעניין לראות כזה מופע!! נראה אומנתי בצורה בלתי רגילה.

היופי הוא שגבורת הספור רק מקפיצה את זה עוד שלב(לפעמים אחרי שמתחברים לדמות השחקנית, זה מוריד) פה זה קופץ כי מדובר בדמות כריזמטית ומלאת עוצמה

אויש... לא קיבלתי עדיין
כל תגובה רק מגרה יותר ויותר.....
אל דאגה, קניתי כבר כרטיס אבל בכ"ז רוצה לראות את הטריילר

בעזרת ה' נשלח

המופע מיועד לנשים ולנערות, בוודאי

כל אחת תספוג כפי גילה
אבל הוא בהחלט מתאים מעשיר גם נערות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה