פירגון
מעל ומעבר לכל דמיון!!!
עשרות דוכנים, עם פעילות ממש מושקעת, ודגש על עניין ותוכן.
(דווקא לא חלוקת מתנות בזויה, אלא סוג של תחרות, טיפים ודברים חמודים ומעוררי חוויה.)
המתנות עצמן היו בעלות ערך, והצדיקו את התשלום ליריד ואף יותר ממנו:
דוגמיות של מטרנה וסימילאק, תיק לעגלה (מוצלח מאד! של סימילאק), בקבוק מרכך, בקבוק שתיה, כיבוד, תיק ארגוני למסמכים של ילד, דוגמיות של טיטולים, וכן על זו הדרך.
התוכניות היו מפוזרות על פני מספר מוקדים, כך שאפשר היה למצוא לא מעט מקומות בלי צפיפות ודוחק.
(בתנובה הסדנא היתה דווקא מעניינת, לא הייתי בשנים הקודמות. היה מצופה מהם לתת יותר מבחינת החברה. חשבתי שיעשו שם ארוחה חלבית סביב השולחנות)
המטבח של מאוחדת היה מושקע וחוויתי מבחינת התוכן, ובעיקר מאוורר ונעים לישיבה.
השטח בכלל היה עצום, ומנע את הצפיפות המוכרת.
דוכני המכירות - היו בטעם, עם הזדמנויות טובות והרבה ניצלו שם את המבצעים. זה שיש שם משלוחים, זה באמת מבורך ונכון.
כמות הקהל מן הסתם עלתה על הציפיות, השקיות הגדולות של תנובה שחילקו בכניסה, חוסלו כבר בשעות הערב המוקדמות.
הם נהגו בחכמה שיצרו חדר לנשים בלבד וריכזו שם ענינים שלא מתאימים לבחורות, וגם את פינות הייעוץ למינהם. אין שום סיבה שהמוני הצעירות יתפסו אליהן תור, כשיש כל כך הרבה נשים בשטח.
הבמות בתוך אולמות הירידים, עם מופעי שירה וריקוד, הוסיפו המון.
ו...תוכנית הסיום. לא הייתי

יש גבול כמה זמן אפשר להיות מחוץ לבית!!!
(נסעתי מוקדם, אז זה לא היה מעשי להשאר כ"כ הרבה שעות)
אני יודעת שהפסדתי, אבל שמחה בשבילם שהצליח, ומקווה שיקרינו את התוכנית במקומות נוספים!
מקווה שזה מבטא מעט מהפרגון שיש לי להמודיע ולכל המארגנים. זה היה שקוף שבשביל כזה פרוייקט אדיר מימדים ומטופטפ, עשרות אנשים לא ישנו טוב בלילה, יותר מכמה ימים...
אבל הם ב"ה עשו את זה, והצליחו אחת ולתמיד לרצות את כולם

המודיע הציבו רף חדש, שידרוש עבודה קשה מכל מי שרוצה לעשות דברים כאלו...