מפני ששלחתני

• הוסף לסימניות
כרגיל, בבוקר היה יותר שפוי, אחרי צהרים היה צריך לדחוף בשביל להסתובב שם.
דוכנים נחמדים, סתם, לא משהו מיוחד,
ולמי שחיפשה "להרוויח" הרבה בחינם היה די אכזבה.

תכנית הסיום היתה מיוחדת במינה, ממש מרגשת.

• הוסף לסימניות
כן. היה דחיפות להיכנס אליהם
חשבו שאולי התוכנית מענינת
בתכל'ס תוכנית משעממת (הרצאת דיאטנית) עם תפאורה מושקעת
ובסוף אחרי ששומעים את ההרצאה מקבלים יופלה (עם כפית :) )

• הוסף לסימניות
פירגון

מעל ומעבר לכל דמיון!!!
עשרות דוכנים, עם פעילות ממש מושקעת, ודגש על עניין ותוכן.
(דווקא לא חלוקת מתנות בזויה, אלא סוג של תחרות, טיפים ודברים חמודים ומעוררי חוויה.)
המתנות עצמן היו בעלות ערך, והצדיקו את התשלום ליריד ואף יותר ממנו:
דוגמיות של מטרנה וסימילאק, תיק לעגלה (מוצלח מאד! של סימילאק), בקבוק מרכך, בקבוק שתיה, כיבוד, תיק ארגוני למסמכים של ילד, דוגמיות של טיטולים, וכן על זו הדרך.
התוכניות היו מפוזרות על פני מספר מוקדים, כך שאפשר היה למצוא לא מעט מקומות בלי צפיפות ודוחק.
(בתנובה הסדנא היתה דווקא מעניינת, לא הייתי בשנים הקודמות. היה מצופה מהם לתת יותר מבחינת החברה. חשבתי שיעשו שם ארוחה חלבית סביב השולחנות)
המטבח של מאוחדת היה מושקע וחוויתי מבחינת התוכן, ובעיקר מאוורר ונעים לישיבה.
השטח בכלל היה עצום, ומנע את הצפיפות המוכרת.
דוכני המכירות - היו בטעם, עם הזדמנויות טובות והרבה ניצלו שם את המבצעים. זה שיש שם משלוחים, זה באמת מבורך ונכון.
כמות הקהל מן הסתם עלתה על הציפיות, השקיות הגדולות של תנובה שחילקו בכניסה, חוסלו כבר בשעות הערב המוקדמות.
הם נהגו בחכמה שיצרו חדר לנשים בלבד וריכזו שם ענינים שלא מתאימים לבחורות, וגם את פינות הייעוץ למינהם. אין שום סיבה שהמוני הצעירות יתפסו אליהן תור, כשיש כל כך הרבה נשים בשטח.
הבמות בתוך אולמות הירידים, עם מופעי שירה וריקוד, הוסיפו המון.
ו...תוכנית הסיום. לא הייתי:(
יש גבול כמה זמן אפשר להיות מחוץ לבית!!!
(נסעתי מוקדם, אז זה לא היה מעשי להשאר כ"כ הרבה שעות)
אני יודעת שהפסדתי, אבל שמחה בשבילם שהצליח, ומקווה שיקרינו את התוכנית במקומות נוספים!

מקווה שזה מבטא מעט מהפרגון שיש לי להמודיע ולכל המארגנים. זה היה שקוף שבשביל כזה פרוייקט אדיר מימדים ומטופטפ, עשרות אנשים לא ישנו טוב בלילה, יותר מכמה ימים...
אבל הם ב"ה עשו את זה, והצליחו אחת ולתמיד לרצות את כולם:)
המודיע הציבו רף חדש, שידרוש עבודה קשה מכל מי שרוצה לעשות דברים כאלו...

• הוסף לסימניות
אשמח שמישהי תגיב בנוגע לארוחה מכובדת או קלילה האם לא היתה מתבקשת במקום???

• הוסף לסימניות
"המתנות עצמן היו בעלות ערך, והצדיקו את התשלום ליריד ואף יותר ממנו:
דוגמיות של מטרנה וסימילאק, תיק לעגלה (מוצלח מאד! של סימילאק), בקבוק מרכך, בקבוק שתיה, כיבוד, תיק ארגוני למסמכים של ילד, דוגמיות של טיטולים, וכן על זו הדרך.

על מנת לקבל את המרכך של מקסימה היה צורך להמתין המוןןןן זמןןןןן
ובלא מעט דוכנים נוספים היתה צפיפות נוראית

(
בתנובה הסדנא היתה דווקא מעניינת, לא הייתי בשנים הקודמות. היה מצופה מהם לתת יותר מבחינת החברה. חשבתי שיעשו שם ארוחה חלבית סביב השולחנות)

לתנובה אא היה להכנס מבלי להשפיל את ערך האדם, אא היה לעבור ליד אפילו...
המטבח של מאוחדת היה מושקע וחוויתי מבחינת התוכן, ובעיקר מאוורר ונעים לישיבה.
השטח בכלל היה עצום, ומנע את הצפיפות המוכרת.

נכון שהיה מרווח, אבל היכן הרמה? תנו כבוד לבשלניות שבינינו שהגיעו וציפו..היה ממש רדוד.

היה מקסים עם הכל ואחרי הכל.
תודה לכל מי שהתאמץ. בעבור האינטרסים שלו או שלנו, אני נהניתי וכמוני עוד וזה מה שחשוב. אבל לא נטייח את מה שאפשר לשפר. וגם אם לא ישפרו עדיין היה נהדר.

• הוסף לסימניות
החלק הקולינרי באמת מאכזב. איך אפשר להביא ציבור לשעות ארוכות כאלה, ובעצם לדרוש ממנו להצטייד באוכל, אחרת הוא יהיה רעב. כנראה שלכן אנשים נראים כך בכל מקום שמחלקים איזו לחמניה מזונות או יופלה, פשוט רעבים. אני בכל אופן ברחתי מכל התגודדות שכזו.
וארוע הסיום, כמו שאמרו, וכמו שהיה צפוי לפי השמות שעבדו עליו, היה מדהים ועוצמתי ברמות.
רק חבל לי שנקטע באיבו. בעצם נשארנו עם המון סימני שאלה: כמה זמן היא היתה בכלא?
אילו ניסים התרחשו שם?( והיו ניסים רבים.)
בעצם אף אחד לא האמין שנגמר. לפי מה שרראיתי סביבי - לקח לציבור לעכל, שבעצם - זהו?
אבל החוויה היתה מטלטלת, והפגישה עם הדמות האמיתית הוסיפה טעם מיוחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צליל בגיל;2409836:
לפי תגובות של נשים בשטח- אכן זה היה חסר!!!
אף אחת לא חשבה שיושיבו אותה לארוחה סביב שולחנות ערוכים אבל זה היה מאכזב שבפינת המנוחה קיבלו רוגלע אחד ואיתו היית צריכה להתמודד עד סוף הערב...
היה צריך להוסיף עוד כמה נשנושים קטנים...
תהיה מי שתגיד שהיו דוכנים שחילקו חינם כגון קמח רובינפלד או איזה סוג של כדורי שוקולד שאני לא זוכרת את השם (טעימים!!!) אבל ההתנפלויות שהיו בדוכנים האלה היו חסרות פורפורציה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צליל בגיל;2409836:

לא רק לאילו שמסתובבות בין הדוכנים, גם לאילו שמאחורי הדוכן.

חברותי לצוות ניצבו שם מס' שנים, ו... היה אמור להיות מקבלים ארוחה... הייתי צריכה לחכות בשבילם בתור יחד עם כולם בשביל לקבל חצי מנה...

אני בתפקידי לא עמדתי בדוכן, אז יכולתי לדאוג לאוכל חילופי. לאחר מכן, הפקנו לקחים, קודם כל לדאוג לאוכל...

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר הם ישבו בכלא רק מספר ימים!!!
שאלתי מישהי משוויץ על הסיפור היא אמרה שהוא אמיתי לגמרי!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדנה;2409931:
החלק הקולינרי באמת מאכזב. איך אפשר להביא ציבור לשעות ארוכות כאלה, ובעצם לדרוש ממנו להצטייד באוכל, אחרת הוא יהיה רעב. כנראה שלכן אנשים נראים כך בכל מקום שמחלקים איזו לחמניה מזונות או יופלה, פשוט רעבים. אני בכל אופן ברחתי מכל התגודדות שכזו.
וארוע הסיום, כמו שאמרו, וכמו שהיה צפוי לפי השמות שעבדו עליו, היה מדהים ועוצמתי ברמות.
רק חבל לי שנקטע באיבו. בעצם נשארנו עם המון סימני שאלה: כמה זמן היא היתה בכלא?
אילו ניסים התרחשו שם?( והיו ניסים רבים.)
בעצם אף אחד לא האמין שנגמר. לפי מה שרראיתי סביבי - לקח לציבור לעכל, שבעצם - זהו?
אבל החוויה היתה מטלטלת, והפגישה עם הדמות האמיתית הוסיפה טעם מיוחד.

מבחינת האוכל מסכימה איתך במליון אחוז, אנחנו הלכו לקנות בסנטר 1 משהו לאכול, דיברתי עם אחת המארגנות ואמרה שלא היה חסר להם גם לדאוג לאוכל...
ההופעה היתה משהו שלא רואים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השקעה מטורפת!, שחקניות מדהימות! נהניתי למרות שקראתי את הספר "זאבים בשם החוק" כבר כמה פעמים!

לדעתי היא לא גמרה כי לא זה היה הנושא, מה שהיה חשוב להם הוא המסר ולא הזמן שישבו בכלא והניסים שעברו.
מי שרוצה בכל אופן לדעת מוזמנת לקרוא את הספר, מומלץ!!

• הוסף לסימניות
אז תאמרנה אתן
מדוע אין מצב בעולם שגברים ידרכו בארוע אם לא יתכבדו בארוחה המכבדת אותם ואת מארחיהם ואילו הנשים....???
הכי שבעולם מגיע לכן
לפני הכל
!!!

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת למה התחילו את המופע ב8 וחצי-שעה מאוחר יותר?
הגעתי בשמונה ורבע והייתי בהלם שלא הפסדתי כלום
הרווחתי פחות צלצולי הצורפים,תנובה ו...

• הוסף לסימניות
מעניין שלא הזכרתן את הדחיפות הכי גדולות ומזעזעות שהיו בסיום היריד, לקראת הכניסה למופע.
אלפי נשים (בכל המצבים והגילאים) היו צריכות באותו זמן להדחס בין 6 מאבטחים ופתח צר, כשלא ראית על מה את הולכת, היו שם גדרות, צמחים ספסלים, זה היה הכי מטיש, הגעתי לכסאי במופע והרגשתי אחרי טיפוס הרים. בקושי נשמתי
הזוי שלא פתחו עוד כניסה!!!
והקטע של האוכל מוזר מאד שלא היה שום דוכן למכירת מזון, רציתי לקנות ואין איפה. ואפילו השתיה שחילקו חינם נגמר בצהרים. אז צריך בפעם הבאה להסחב עם 2 ליטר מים ו3 ארוחות.
אבל תכל'ס המופע בסוף היה השיא, מפתיע סוחף, אומנותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stlevi;2409630:
איך היה המעבר מהיריד לתוכנית?

נכתב ע"י מחבר;2410025:
מעניין שלא הזכרתן את הדחיפות הכי גדולות ומזעזעות שהיו בסיום היריד, לקראת הכניסה למופע.
[/B]

בדיוק לכן שאלתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צליל בגיל;2410013:
מישהי יודעת למה התחילו את המופע ב8 וחצי-שעה מאוחר יותר?
הגעתי בשמונה ורבע והייתי בהלם שלא הפסדתי כלום
הרווחתי פחות צלצולי הצורפים,תנובה ו...

היו חברות שרצו לנצל את ה-8000 ש"ח שעלה הדוכן ביריד, ורצו לוודא שמי שלא ראה אותם ישמע לפני ההופעה...

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי במופע, היה ממש מיוחד!
סיפור אמיתי ונוגע ללב שהוגש ברמה ובביצוע מדהימים.
היה מטלטל...

• הוסף לסימניות
זה לא ישר ולאנכון אם בגלל זה עיכבו את הנשים עד 8 וחצי... המופע היה בתשלום מלא

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר להעמיד דוכן למזון מהיר בתשלום.
יהיה ביקוש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתיש;2410151:
לדעתי אפשר להעמיד דוכן למזון מהיר בתשלום.
יהיה ביקוש.

זו בדיוק היתה הכוונה.
לא בקשתי בחינם, שונאת את הבלגן הזה, אבל דוכנים למכירת מזון מהיר כמו פיצה, סנדוויצ'ים, עוגות, במחירים סבירים ולא מופקעים, היו יכולים להוסיף בהחלט.

והכניסה למופע הסיום היתה באמת מחרידה.
עברתי שם ושאלתי את האחראי שעמד שם: למה על מופע ששילמתי במיטב כספי אני צריכה להידחף בצורה מבזה שכזו ולהידקר בקוצים בדרך??????????!!!!!!!!!!!
מה לא ידעתם שמכרתם 3000 כרטיסים? זו היתה הפתעה?
איך חשבתם שכולנו נעבור כאן? בבקשה תזרזו ענינים!!!!!!!!!!
הם התחילו לצעוק שירימו כרטיסים למעלה, כדי שילך יותר מהר, ופתאום מליוני כרטיסים הורמו אלעל.... בעיני זה היה משפיל...

• הוסף לסימניות
היה באמת מקסים. על רמה ומעניין. היה נחמד שאולמות הירידים היו מחולקים למספר אולמות כך שהיה פחות צפוף ממה שאמור היה להיות.
היה בהחלט מעצבן ללכת עד סנטר 1 כדי לקנות אוכל... אולי זה היה הסכם שלהם עם המודיע;)...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה