דרוש מידע מפעיל קו פרימיום

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע מי מפעיל את קו פרימיום?
אני ממש במתח!!
קו עדכונים מוצלח ביותר
קו פרשני
לא מסתיר את זהותו - אם מישהו ישאל אותי המלצה לאיזה קו לשמוע חד וחלק הוא
(דרך אגב:מלא קרובי משפחה רחוקים וקרובים מאזינים לקו הזה בזכות המלצתי והם נהנים מאוד מאוד)
אשמח לדעת תשובה על שאלתי!
יישר כוייח לפרימיום

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מי מפעיל את קו פרימיום?
אני ממש במתח!!
קו עדכונים מוצלח ביותר
קו פרשני
לא מסתיר את זהותו - אם מישהו ישאל אותי המלצה לאיזה קו לשמוע חד וחלק הוא
(דרך אגב:מלא קרובי משפחה רחוקים וקרובים מאזינים לקו הזה בזכות המלצתי והם נהנים מאוד מאוד)
אשמח לדעת תשובה על שאלתי!
יישר כוייח לפרימיום
מותר לחלוק ?
אני לא התחברתי לקו הזה ובפרט לדובר הנ"ל...
קו עם השקפות ודעות מאוד מאוד מסוימים וקצת חד צדדיים..
בקיצור - ממש לא אהבתי...

• הוסף לסימניות
שים לב לא כתבתי שום דבר שמשתמע ממנו השמצה כלשהיא אלא רק את האמת כפי שהיא מה לעשות שקו פרימיום מנוהל על ידי בחור ליטאי ולכן הפרשנות שלו אוטומטית נוטה לשם זה בסדר גמור דרך אגב אבל מותר לכתוב את האמת

• הוסף לסימניות
אין שום קשר בין פרימיום ליתד נאמן
והרבה מעבר לכך...
כנראה אתה לא מקשיב לו
בכל אופן מהיכרות אישית עם מפעיל פרימיום מטרתו רק לעשות טוב

• הוסף לסימניות
אין שום קשר בין פרימיום ליתד נאמן
והרבה מעבר לכך...
כנראה אתה לא מקשיב לו
בכל אופן מהיכרות אישית עם מפעיל פרימיום מטרתו רק לעשות טוב
אם אתה מכיר אותו אז-מה אתה יכול לספר עליו?
מי הוא?
ליטאי חסידי ספרדי?
וכו וכו

• הוסף לסימניות
שים לב לא כתבתי שום דבר שמשתמע ממנו השמצה כלשהיא אלא רק את האמת כפי שהיא מה לעשות שקו פרימיום מנוהל על ידי בחור ליטאי ולכן הפרשנות שלו אוטומטית נוטה לשם זה בסדר גמור דרך אגב אבל מותר לכתוב את האמת
אתה צודק 100 אחוז לגבי זה שרואים שהוא הגיע מהציבור הליטאי
אבל מכאן ועד הקשר ליתד
או שאתה לא מקשיב לו או שאתה מנסה למצוא את המילים נגד דרעי
אבל הוא היחיד שיוצא נגד יתד באופן די גלוי

• הוסף לסימניות
מאיפה הוא מביא את המידע שלו מישהו יודע??
מאיפה הביטחון שלו?
והוא צודק.
איך זה הגיוני??

• הוסף לסימניות
דווקא אני שמעתי שמדובר בבחור שמשתייך לקהילת זילברמן
אבל זה רק בגדר שמועה והקו בהחלט כובש
(מדובר על הקו שלא חופר ונותן רק 3 פעמים ביום חדשות?)

• הוסף לסימניות
מי שיודע לשמוע את המילים שלא נאמרות בפירוש, מריח מיד שמדובר באחד שאף על עצמו יותר מידי...
אבל ! החדשות השטחיות נאמרות בצורה ברורה ושוטפת יחסית (לא הפרשנויות האישיות ! ..) וד"ל..

• הוסף לסימניות
אישית מאוד נהנה מהקו שלו,
פרשנות שלו מדויקת על פי רוב, למי שלא זוכר קלע בול בבחירות בארה"ב, ועוד ועוד ועוד,
וגם קו אופטימי,
זה קו הרבה יותר אובייקטיבי מקו המידע לטעמי, אני לא ליטאי בכלל,

אני מקשיב גם לקו המידע, הקו שלו מזכיר לי את דכאון חדשות השעה של רשת ב', למרות שגם בקו זה יש הרבה מאוד דברים טובים, אבל זה קו יותר פסימי, וקו מגזרי לחלוטין.

• הוסף לסימניות
דווקא אני שמעתי שמדובר בבחור שמשתייך לקהילת זילברמן
אבל זה רק בגדר שמועה והקו בהחלט כובש
(מדובר על הקו שלא חופר ונותן רק 3 פעמים ביום חדשות?)
אכן.
וזה מסביר את התמהיל של הדעות שלו.

זה אכן קו יפה, יש שם כמה מעלות שאין במקומות אחרים.
אבל בקטעים שהוא שרוט בהם, זה עד אימה.

אם כי אני לא יודע למה אני משחק לידיו של פותח השכול - שפתח ניק חדש במיוחד בשביל לפרסם את הקו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה