- הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1435179:איזה נס שלא אני זכיתי בחצי או קופה או שיפוץ דירה...
סתם, לא היה נעים לי כל הלחשושים הציניים פה...
...והחפירות![]()
נס חנוכה. ממש.
נכתב ע"י גפ"ן;1435179:איזה נס שלא אני זכיתי בחצי או קופה או שיפוץ דירה...
סתם, לא היה נעים לי כל הלחשושים הציניים פה...
...והחפירות![]()
נכתב ע"י מוזיקאית;1435159:אם היתי מקבלת את האישור שלה היתי אומרת את שמה,
למה מעניין אותך?
כולה בחורה צעירה בת 18 וחצי נראה לי עוד לא 19.
יפה לה,לא רע לפתוח ככה את החיים!
נכתב ע"י צ פומרנץ;1434649:שיפוץ - משפחת אורי, ביתר עילית
נכתב ע"י grafix;1434948:די! שכנים שלי?
אני כבר הולכת להתחנף קצת אליהם...
נכתב ע"י high;1436316:תשמעו קטע...
ההגרלה תקועה בגלל מישהי פה מהפורום, שהכניסו בטעות את שמה 81 פעמים להגרלה על חדר שינה....
נכתב ע"י צבי 554;1436231:ההתחנפות לא תעזור שיהיה לך פחות רעש בשעת השיפוצים...
נכתב ע"י high;1436316:תשמעו קטע...
ההגרלה תקועה בגלל מישהי פה מהפורום, שהכניסו בטעות את שמה 81 פעמים להגרלה על חדר שינה....
נכתב ע"י אלימלך וולו;1436793:אני בהלם לא זכיתי![]()
נכתב ע"י מילה בסלע;1437158:אני לא בהלם, לא זכיתי....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים