מפקד מתכנתי asp.net

• הוסף לסימניות
מכיוון שקיבלתי מספר בקשות כמנהל הפורום למתכנתי asp.net ובגלל החוסר בכלל במתכנתים מהמגזר שלנו, אשמח אם כל חבר שיש לו ידע מקצועי ב-asp.net יתפקד כאן וכן אם יוכל לרשום באיזו שפה הוא מתכנת (c#/vb.net).

חוץ מהפירסום והקידום העיסקי (גם לי דרושים מתכנתים נוספים למספר פרויקטים) הדבר יוכל להועיל גם לפיתוח הפורום.

בתודה על הענותכם.

• הוסף לסימניות
drvvv חשבתי אולי כדאי להתחיל להכין מדריכי וידאו ללימוד השפה, כי ברשת אין מדריכי וידאו בכלל בעברית
ואם יהיו כאן כמה חברה רציניים אז ניתן יהיה לחסות הרבה חומר וכן זה יוכל לתת לנו פרסום

אני אמנם באמצע ללמוד את השפה אבל כמובן אני חושב שכבר יש לי מספיק חומר כדי ללמד אנשים שרוצים לגשת לזה, אם זה יראה לך או לעוד אנשים בפורום אני אשמח אם תכתבו את דעתכם

• הוסף לסימניות
ידידי כדאי שתסיים ללמוד קודם, עוד תגלה שיש הרבה דברים מדהימים שמשנים את כל צורת העבודה.
ואכן כתבתי שאחת המטרות של האשכול זה לראות אם יש פה קבוצה מספיקה בשביל להתחיל כמה פרויקטים בכיוון, מדריכים זה בהחלט צורה טובה אחת...

• הוסף לסימניות
גם אני מצתרף להנ"ל

אני כותב בC# וVB.NET עם העדפה לC#.
רק הסתייגות אחת, מנסיון, הרבה יותר קל פשוט ללמוד אנגלית ברמה טכנית מלתרגם את כל החומר המקצועי הקיים בנושא לעברית.

• הוסף לסימניות
אני עובד היום די הרבה ב-ASP.NET על בסיס C# אשמח לעזור במה שאוכל בס"ד
אמנם, אני לא כל יום נכנס כאן לפורום, אך ניתן לשלוח אלי התראות לאימייל על שאלה חדשה.

דרך אגב, נרשמתי כאן בעיקר בשביל לפרסם משהו בלוח "דרושים", אבל משום איזו תקלה אני מקבל כל פעם הודעה שאין לי הרשאות לכתוב שם, (אולי לוח דרושים זה רק למיוחסים...אם מישהו יודע איך מקבלים הרשאות לשם - תודיעוני בבקשה)
בכל אופן, אני בנתיים אנסה לכתוב כאן: אני מחפש פרילאנסר\ית (גראפיקאי\ת) לעיצוב אתרים. פרטים למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלום ,

חדשה כאן,
עובדת ב asp.net לרוב עם v.b. , לעיתים מתנסה גם ב #C .

• הוסף לסימניות
גם אני בונה בasp.net עם C#
אשמח לעזור לשתף.

• הוסף לסימניות
גם אני מתכנת ב- #c

גם אני מתכנתת ב- c#

אגב לאחרונה העברתי מנוע חיפוש גדול
לדוט נט ו- #C וזה עובד מצוין
(הנתונים נשלפים מהר, ואין צורך לחכות ל-loading)

הנה דוגמא www.ll144.co.il

• הוסף לסימניות
גם אנכי מצטרף
בונה ב ASP.NET
בעיקר ב #C
הן צד לקוח והן צד שרת
מסדי נתונים: sqlServer, oracle, Access

• הוסף לסימניות
asp.net
c#
vb
javascript
sharepoint
sql
וכל מה שקשור לWEB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה