מפקחות משפחתונים

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני אפילו לא יודעת איך לפתוח את הדברים שלי.
דיברתי עם המפקחת של המשפחתון של הבת שלי. הדיבור שלה היה כל כך יהיר, כל כך מתנשא, רודני ואנטיפטי, שזה קטסטרופה. אפס תודעת שירות. אפס.
האם ככה זה תמיד?
האם זה קשור לשינוי במפעילה?

בנוסף, הם מערימים קשיים אינסופיים בפתיחת משפחתון, למישהי שכבר היה לה משפחתון.

האמת, הרודנות והאנטיפטיות, זה בעיקר מה שמעצבן אותי :mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אי אפשר להוציא את הילדה מהמשפחתון?

• הוסף לסימניות
המטפלת מקסימה

• הוסף לסימניות
שקט בגזרה
אצלכם זה לא ככה?
ואם זה ככה - איך אתם מתמודדים?

• הוסף לסימניות
זה ככה.
אבל יש יוצאות מן הכלל, שנה שעברה היתה אצלינו מפקחת נחמדה ממש. השנה מחליפה אותה משהי הרבה פחות סימפטית...

• הוסף לסימניות
חברה שלי שמה את הילדה במעון עם מנהלת לא סימפטית. המטפלות היו עשר, אבל המנהלת זוועה. הרבה הורים הוציאו בגללה, ואלו שהשאירו הם טיפוסים שמתעלמים מיחס ועושים מה שטוב להם.
סוג שלא יותר מדי סופר אנשים.
אני לא כזאת, אבל מקנאה באלו שמסוגלים להתעלות על שיקולים אלו העיקר שלילד יהיה טוב. (לכשעצמי- הייתי מסוגלת להעביר ילד ביום הראשון..).

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן
קשה להבין את זה
בדקתי מה קורה במגזר הכללי - שם זה ממש ממש לא ככה.
האם זה כך רק אצלנו? למה? מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
אצלינו זה ממש לא כך.
הם נחמדות,
עונות בנעימות ובסבלנות. משתדלות לטפל במה שאני מבקשת.
מעולם לא הרגשתי שחצנות או יהירות.
אולי גם תלוי איך מבקשים..

• הוסף לסימניות
דווקא אני דברתי עם המפקחת של המשפחתון של הבן שלי
והיא היתה ממש חמדה היא טפלה במסירות במה שביקשתי ממנה
(כמובן בסודיות שהמטפלת לא תדע מי פנתה)
ממש הייתי מרוצה!!!

• הוסף לסימניות
הילדים שלי במעון עולם הילד באשדוד.מנהלת ומטפלות מקסימות.מאוד חשוב מבחינתי שהמנהלת תהיה סמפטית זה נותן הרגשה שהילדים במקום הכי טוב ושיש עם מי לדבר .ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1420004:
תודה לכולכן
קשה להבין את זה
בדקתי מה קורה במגזר הכללי - שם זה ממש ממש לא ככה.
האם זה כך רק אצלנו? למה? מה אפשר לעשות?

יש לי כמה תשובות על כך:
1. אצלם, אם המנהלת לא תמצא חן ב100% יקחו אותה ישר לבית משפט על מה שלא יהיה 2. זה ידוע שאצלנו (ח"ו לא כולם) יש הרבה בובות שלא יודעים לעמוד על שלהם (ושוב לא כולם... אבל יש מספיק כאלה בשביל למלא מעון שלם)
3. בציבור הכללי יש הרבה שאין להם דרגה והם משלמים פול כסף עבור מעון 3000 בכיף.. והכל בהתאם...
4. אין מה לעשות - רק לא להתעסק איתם...

וסתם ככה, אני גם לא סבלתי את המפקחת שנתנה לי הרגשה כאילו אני מזניחה את הילד ונס שיש את המטפלת ששמה לב... משהו כזה...

• הוסף לסימניות
אני בחיים לא הייתי מפחדת אלא עונה לה בדרכה שלה ולא משום שיש לי עודף בטחון עצמי אלא כי אני שונאת את זה... הכי הרבה היתי מבהירה לה שגם עליה אפשר להתלונן...(כמובן אם זה היה מוגזם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה