מפקח בניה-מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
מחפשים המלצות על מפקח בניה במודיעין עילית
לכתיבת חוזה וכן לפיקוח על בניה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ב"ה

יש לי שנים מפקחי בניה שצריכים להיות מאד טובים
אין לי ניסיון אישי איתם בזה !!!
לפרטים

דוד

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אהרון גולדברג מעולה

• הוסף לסימניות
יואל וואזנר

• הוסף לסימניות
אנחנו עכשיו לקראת סוף בנייה במודיעין עילית. מכל השכנות שלי ידעתי אילו קבלנים ומפקחי בנייה לא לקחת. מעט מאוד אנשים מרוצים מהתהליך. אנחנו לקחנו קבלן ערבי בשם נאג'י - אם אפשר להגיש על ערבי שהוא מענטש, אז זה הוא. מאוד אחראי, מסודר. לקח 80 אלף פחות משתי הצעות מחיר שקיבלנו. יחד איתו אנחנו לקחנו את יואלי ווזנר - שווה כל שקל. ווזנר הוא מאוד יסודי ופרפקציוניצס. משגע את הקבלן והעובדים על כל מילימטר שלא מוצא חן בעיניו. וזה לא דברים שאי פעם הייתי יודעת. יש לו סטנדרטים מאוד גבוהים שהוא מחייב את הקבלן שהוא עובד איתו. אמנם הוא לוק 600 שח אבל זה רק על הזמן שהוא באמת עובד בפועל. אני יודעת ששכנות שלי שילמו בערך 5000 לחודש למפקח בנייה באופן גלובלי אבל בפועל הם לא ידעו כמה באמת הוא היה שם בשביל לפקח.

• הוסף לסימניות
יש כאלו שנחשבים מעולים והם עובדים בשיתוף פעולה עם הקבלן!
ומםילים אנשים.
תזהרו עם מי שאתם לוקחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה