מפרט לגופו של עניין

• הוסף לסימניות
אשאל שאלה שרבים שאלו לפני, אלא שלא מצאתי תשובה שתתאים לצרכיי... והם כדלקמן:
מישהו יוכל לומר לי איזה מפרט טכני אצטרך למחשב נייח לעבודה עם תוכנות אילוס', פוטושופ ואינדיזיין?
משהו טוב וחזק, שלא אצטרך לדאוג לו בארבע השנים הקרובות... ויתמוך בהמשך גם cs6
תודה מראש...

• הוסף לסימניות
כבר שאלו כאן הרבה.
בגדול:
מעבד i5 לפחות
זיכרון 8 ג'יגה.
קשיח 500 ג'יגה (כמובן עדיף יותר, יש שהולכים היום על 2 טרה) אבל המהירות שתהיה 7200.
כדאי מאד לעבוד גם עם דיסק SSD.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לדעתי SSD זה כבר מאסט במערכות לגרפיקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;944832:
לדעתי SSD זה כבר מאסט במערכות לגרפיקה.
לא כל דבר שאצלכם זה כבר לא 'מותרות' זה אומר שכך זה גם אחרים...
בכל אופן, מאד מומלץ.
דאבל, כשאתם מקבלים הצעת מחיר, תעלו לכאן. ראיתי הרבה מחירים שקורעים את הלקוחות.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להגיד לי אם יש פה מחשב שמתאים לצרכיי? (תוכנות אדובי לגרפיקה בעבודה אינטנסיבית)
זה יהיה ממש חסד...
אציין שזה מפרט שהופיע פה לפני שנה, אם יש משו יותר טוב אשמח לשמוע. תודה רבה.
1.

מפרט טכני:
מעבד: intel core i7-2600, 3.40GHz, 8MB cache
מערכת הפעלה:windows 7 home premium 64 bit בעברית אנגלית או רוסית (בחירה בהדלקה ראשונה)
זכרון: 8GB 1333mhz DDR3
דיסק קשיח:2TB sata 7200RPM
כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 1.25gb
כונן: DVD+\-RW
כולל מקלדת ועכבר מתנה
אחריות ל3 שנים ע"י dell
חיבורים:
Usb2.0 X8
Esata
קורא כרטיסים
HDMI
בשרות התיקונים:מגיעים לבית הלקוח ומתקנים במקום. ללא לקיחת המחשב למעבדה<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>

2.
IXTREME I7650ILמחשב Packard bell<o:p></o:p>
מפרט טכני:מעבד: 6m cache 2.80 ghz intel core tm i5-2300
מערכת הפעלה:windows 7 premium 64 bit
זכרון: 1333mhz dual channel6GB DDR3
דיסק קשיח:1TB sata 7200RPM
כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 420 1g
3
שנות אחריות, איסןף והחזרה מבית הלקוח
מקלדת ועכבר מתנה כולל office starter

3.

מפרט טכני:
לוח: אינטל מקורי (3 שנות אחריות) intel bearuplake dh67bl
מעבד: מעבד ארבע ליבות הדור החדש אינטל המקורי (3 שנות אחריות)intel core i7-2600, 3.40GHz, 8MB
זכרון: סמסונג\ קינגסטון מקורי (3 שנות אחריות) 2GB 1333mhz DDR3
דיסק קשיח : דיסק קשיח מהיר 7200rpm01TB 16 mb sata2 wd\hitachi\samsung\seagate
כרטיס מסך: אינטל משולב במעבד(3 שנות אחריות) integrated hd graphics
with dynamic frequency כולל intel quick sync video
כרטיס קול: משולב בלוח אם 10 ערוצים: reaitek alc892 audio codec
כרטיס רשת: lan subsystem using the intel 82579v gigabit ethemet controller
כונן תקליטורים:sony\ nec\LG dvdrw
ספק: hec 400w real
מארז: מארז מקצועי hec 6a כולל יציאות usb וקול בחזית במארז<o:p></o:p>

• הוסף לסימניות
האחרון- הזיכרון נראה לי טעות... בכל אופן, להגדיל את הזיכרון.
יש כבר דורות יותר חדשים בתוך i7 עצמו.
ולא כתבתם מחירים באף אחד.
בגדול, המחשבים אמורים לעמוד תחת הנטל. (עד כמה שהבנתי לא מדובר בתלת מימד אלא בגרפיקה פשוטה).

• הוסף לסימניות
אלה מפרטים שהעתקתי מהפורום ואני רוצה לדעת אם הם טובים כדי לברר מחירים בחנות. בגדול יש לי אפשרות לקנות "על עיוור" מטכנאי שמתעסק בין היתר בתחזוקת מרכזי גרפיקה ומבין בזה. פשוט מפחיד אותי לקנות מאדם, אמין ככל שיהיה, ועדיף לקנות מחנות. לכן אני "משתגעת" ומאריכה את הדרך... אז שני הראשונים מתאימים? (חשוב לי שזה יתמוך גם בתלת מימד של פוטוש' ואילוס' ודאי..ותקוותי שאעשה פרוייקטים גדולים..))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה