כללי מפרט למחשב חדש

• הוסף לסימניות
האם תוכלו לעזור לי, במה עלי להתמקד בקניית מחשב חדש לגרפיקה?
יש לציין שאני עובדת קבוע פעם בשבוע על המחשב. (תוכנות פוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור)
ורק מדי פעם עוד עבודות קטנות מזדמנות.
האם יש הצדקה למחשב מותג? מה הכי חשוב במחשב, כדי שיהיה מהיר ויתן תפוקה טובה?

תודה רבה

אשמח לקבל גם הצעות מחיר למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
פרסומן מומלץ בחום מנסיון הוא מומחה בזה

• הוסף לסימניות
קודם כל הרבה תפילות...!
חשוב מאוד לשים לכמה דברים:
1. מהירות זיכרון מינימום 8GB עדיפות ל 16GB
2. שטח אחסון מינימום 1TB עדיפות ל2TB
3. כרטיס גרפי (לא זוכרת את פרטיו כרגע...)
4. כניסות ויציאות של USB
5. כניסות של כרטיסים (כגון: כ.מצלמה וכדו')

בטוח יש עוד כמה דברים שכרגע לא עולה לי....

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
הנה הצעה ששלח לי טכנאי:
מחשב לדוגמא, מתוצרת Dell, שמכיל מעבד Core i5 מהדור הרביעי, עם כרטיס מסך חזק, עם 8 גיגה זכרון עבודה, ועם דיסק בנפח 1 טרה, עולה 4260 ש"ח כולל מע"מ.
המחיר הזה כולל רשיון מערכת הפעלה, וכולל התקנות והכנה מלאה של המחשב לעבודה.

שאלתי, האם לדעתכם זה אמור לספק אותי, כשאני אכן עובדת רק פעם בשבוע, ולא כל השבוע ברצף,
וכן, אם המחיר סביר.
תודה מראש לכל העונים.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליץ על פרסומון
והנה המייל שלו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם את רוצה מחיר-שירות-אמינות גם אני מצטרף להמלצות על פרסומון

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על פופקו,
רכשתי ממנו ואני מרוצה מכל הבחינות!!
מפרט מעולה, שרות ואמינות
ממליצה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה