מפרט למחשב לגרפיקה

• הוסף לסימניות
קבלתי את ההצעה הבאה למחשב לגרפיקה.
אני צריכה שתהיה יכולת למחשב לעבוד מהר עם 3 תוכנות בו זמנית (פוטו שופ, אינדיזיין וקורל דרו).
האם המפרט הזה מתאים לי?

קבצים מצורפים

• הצעת מחיר למחשב copy.jpg
    1.9 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
למה שאת רוצה הוא לא טוב.

• הוסף לסימניות
סה"כ הכיוון טוב. אבל....

לא מפורט דגם ספיציפי של המעבד!
כנ"ל לא מפורט דגם הלוח!
כנ"ל דגם דיסק קשיח וכן החברה!
כנ"ל הזיכרון!
החברה של המארז והספק על הפנים!
(צריך להשקיע במשהו טוב)
ובקשר לכרטיס מסך לא בדקתי עד כמה צריך אותו וא"כ אם הוא עונה על הדרישות.
שורה תחתונה: הצעה חפרית.

• הוסף לסימניות
הייתי מציע ללכת על כרטיס מסך חזק יותר אם את עובדת על CS5
מהנסיון שלי פוטושופ מאוד ישמח אם תהיה לו תמיכה חזקה יותר של GPU

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת מחשב כזה, שעובד עם כמה תוכנות בו זמנית ושמאחסן בתוכו הרבה ועיקר העיקרים שעיבוד במהירות הבזק
ואשמח אם תהיה פה איזושהיא התארגנות למחשב טוב ולא יקר
אם תהייה התארגנות מן הסתם זה יהיה יותר זול

• הוסף לסימניות
בקרוב תהיה.

• הוסף לסימניות
רק CS4 ומעלה מנצלים ארבע ליבות, וליבות גרפיות.
ואז שווה לשהקיע במעבד ובכרטיס מסך.
בגדול כל כרטיסי המסך שווים, מה שיש לשים לב זה כמות הזכרון, ולקחת לפחות 1 גיגה.
לא יהיה הבדל גדול ברמות היותר גבוהות. שמצדיק את המחירים המטורפים שהכרטיסי מסך הגיעו אליהם היום.

מעבד מצויין, מהדור האחרון, אם כי אני אישית לקחתי את הI5 750.

לוח אם, אמנם כתוב שהוא מחברה טובה, ועם ציפסט P55, אבל צריך להיות יותר ספיצפי, ויש דגמים שיותר יתאימו לצורך באותו מחיר.
עדיף לקחת משהו יותר יציב, שמתאים לעבוד תחת עומס, בכל זאת לא נעים לפגוש מסכים כחולים.

וההמלצה הכי חשובה
אם עובדים עם מערכת הפעלה, 64BIT, עדיף לקצץ במעבד, ובכרטיס מסך, ולקחת 8 גיגה זכרון, השיפור הוא עצום.
והמחירים לא גבוהים היום.
כמות עדיפה על איכות, עדיף 8 גיגה עם תזמונים גבוהים, מאשר 4 גיגה איכותיים.

• הוסף לסימניות
אם באמת מתארגנת פה קבוצה, אשמח מאד להצטרף, בל"נ.
כשתהיה, תשתדלו לזכור לעדכן!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי כבר כדאי עם מחשב כזה להשקיע על I72600, אך הכרטיס מסך דפוק, למי שמכיר את תוכנות של אדובי.

• הוסף לסימניות
בקשר לשדרוג ל- i7

אין לדבר סוף.
אני רוצה שיהיה מחיר נורמלי וכיום המעבד הכי תקציבי (יחס מחיר - ביצועים)
הוא i5 ולקחתי את אחד הטובים של i5.
בקשר לכרטיס מסך - אני כמעט ולא משתמש בתוכנות אדובי כך שאיני יודע עד כמה הוא נצרך - וכתבתי שאם אכן יש צורך נוכל לשדרגו אך דבר זה ייקר את המחשב בעוד כ- 500 ש"ח.

נ.ב המחיר שפורסם הוא כולל מע"מ.
אך אינו מדוייק כי זה תלוי בזמן הקניה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כאמור באשכול סמוך, בגלל פער הביצועים המאוד גדול , על אף הבעיתיות בתיאוריה, לא שווה בשום אופן ללכת היום על מערכת שלא מבוססת h67/sandy bridge דהיינו מעבד 2300 עד 2600

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;535697:
וההמלצה הכי חשובה
אם עובדים עם מערכת הפעלה, 64BIT, עדיף לקצץ במעבד, ובכרטיס מסך, ולקחת 8 גיגה זכרון, השיפור הוא עצום.
והמחירים לא גבוהים היום.
כמות עדיפה על איכות, עדיף 8 גיגה עם תזמונים גבוהים, מאשר 4 גיגה איכותיים.

לגבי הזיכרון זה נכון, אך לגבי התיזמונים, אתה מתכוון תיזמונים גבוהים כלומר עם מספר נמוך - CL7 עדיף בהמון על CL9.

נכתב ע"י טובה;536395:
די דחוף לי, משהו בקרוב ממש?

שבוע הבא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;537871:
לגבי הזיכרון זה נכון, אך לגבי התיזמונים, אתה מתכוון תיזמונים גבוהים כלומר עם מספר נמוך - CL7 עדיף בהמון על CL9.

שבוע הבא

ממש לא נכון, לרוב השימושים (כולל CS4 וכדו') אין כמעט שום הבדל מדיד בין CL10 ל CL6 אפילו ב DDR3 במעבדי CORE של השנתיים האחרונות.

עיין כאן http://www.tomshardware.com/reviews/memory-scaling-i7,2325-8.html

בדקו את זה באופן מדעי ממש.

העלתי כאן תמונה מתוך התוצאות שם למי שאין גישה

כפי שאתם רואים אין שום הבדל גם בין 1333 ב CL10 וב CL6.
פעם זה היה נכון היום כבר לא רלוונטי בשום דבר, במקרים הכי קיצוניים כמו זיכרון 1600 בתזמון מאוד נמוך בתוכנות מאוד ספציפיות וזיכרון תלת-ערוצי (דבר שכבר נעלם מהעולם) מדובר על פער מקסימלי של 3.5 אחוז. כמו שרואים מהגרף השני.

קבצים מצורפים

• cs4.PNG
    KB 17.9 · צפיות: 17
  • ram2.PNG
    KB 17.2 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה