מפרט למחשב נייד עבור תלמידה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח מאד אם מישהו יוכל להעלות/ לשלוח לי מפרט למחשב בסיסי, עבור תלמידת מגמת אדריכלות שמעוניינת לקנות מחשב נייד.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בזמנו ביררתי המון על הנושא, ויצא שמי שלא מתכננת לעבוד על הדמיות ברמה גבוהה - לא צריכה מחשב חזק במיוחד.
אני אישית כרגע עובדת על נייד בן 3 שנים, I5, לא משהו יקר במיוחד, והוא סוחב מצוין, גם תוכניות כבדות ממש, מלאות בXרפים ותמונות מצורפות כבדות.
אבל אם אני מנסה לעשות הדמיה מינימלית בסקצ'אפ (בעקרון לא ממש מתעסקת בזה, רק מידי פעם כדי להבין דברים) - מיד זה נתקע וחושב שעות על כל פעולה...

אם רוצים משהו טוב שיסחוב גם להדמיות כבדות - לא מומלץ בכלל מחשב נייד, כי נייד לצרכים כאלה הוא יקר מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוס;2138280:
בזמנו ביררתי המון על הנושא, ויצא שמי שלא מתכננת לעבוד על הדמיות ברמה גבוהה - לא צריכה מחשב חזק במיוחד.
אני אישית כרגע עובדת על נייד בן 3 שנים, I5, לא משהו יקר במיוחד, והוא סוחב מצוין, גם תוכניות כבדות ממש, מלאות בXרפים ותמונות מצורפות כבדות.
אבל אם אני מנסה לעשות הדמיה מינימלית בסקצ'אפ (בעקרון לא ממש מתעסקת בזה, רק מידי פעם כדי להבין דברים) - מיד זה נתקע וחושב שעות על כל פעולה...

אם רוצים משהו טוב שיסחוב גם להדמיות כבדות - לא מומלץ בכלל מחשב נייד, כי נייד לצרכים כאלה הוא יקר מאד

תודה!
אני מבררת עבור תלמידה שלי בלימודים שכרגע לא מעוניינת להשקיע במחשב תותח, צריכה נייד עקב מקום מגורים מרוחק.
אשמח למפרט שאוכל לתת לה ע"מ שתלך עימו לטכנאי, אני די בורה בקטעים האלו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2138366:
תודה!
אני מבררת עבור תלמידה שלי בלימודים שכרגע לא מעוניינת להשקיע במחשב תותח, צריכה נייד עקב מקום מגורים מרוחק.
אשמח למפרט שאוכל לתת לה ע"מ שתלך עימו לטכנאי, אני די בורה בקטעים האלו...

לא פחות מ I 7 מניסיון....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2138207:
שלום וברכה,
אשמח מאד אם מישהו יוכל להעלות/ לשלוח לי מפרט למחשב בסיסי, עבור תלמידת מגמת אדריכלות שמעוניינת לקנות מחשב נייד.

תודה מראש!

אם עדיין מבררת יש לי מפרט אחרי בירורים רציניים...
תשלחי באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shifrbor;2138384:
לא פחות מ I 7 מניסיון....

I7 זה מילה כוללנית יש זה המון דגמים דורות וכו'
יש מעבדי I7 שהם פחות טובים מI5 ברמה טובה
לכן סתם אימרות כאלו לא מוסיפות הרבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה