מפרט למחשב

• הוסף לסימניות
מחשב לעבודות גרפיקה / עימוד (עבודה עם תוכנות: אינדיזיין, תג, פוטושופ, אילוס' ).

קבצים מצורפים

• FaxMessage.jpg
    KB 117.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מחשב נייח?!
יקר מאוד מאוד, ובלי פרטים מספיקים!
תבקש פרטי פרטים, מלא את המפרט באתר של ksp. זה לא יעבור את הארבע אלף כולל הi7 היקר ביותר+מאוורר יקר ביותר (מה ז'תומרת איכותי? יש ב500 ויש ב50), ועוד. תראה בעצמך...
היום 5000 למחשב זה מחיר למחשב פצצה של גיימרים עם ssd והכל.

• הוסף לסימניות
מחשב ברמה כזאת אמור להגיע כיום לאזור ה4000 בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;576698:
מחשב נייח?!
יקר מאוד מאוד, ובלי פרטים מספיקים!
תבקש פרטי פרטים, מלא את המפרט באתר של ksp. זה לא יעבור את הארבע אלף כולל הi7 היקר ביותר+מאוורר יקר ביותר (מה ז'תומרת איכותי? יש ב500 ויש ב50), ועוד. תראה בעצמך...
היום 5000 למחשב זה מחיר למחשב פצצה של גיימרים עם ssd והכל.

כולל מע"מ?

• הוסף לסימניות
בטח כולל.
ו4000 זה גם יקר מאוד. ומה הכוונה ללא מארז?!?

• הוסף לסימניות
בטח כולל.
ו4000 זה גם יקר מאוד. ומה הכוונה ללא מארז?!?

• הוסף לסימניות
עם 12 תשלומים ללא ריבית:

קבצים מצורפים

• 12.png
    KB 41.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הצעה יקרה מאוד.
איפה המארז?
ומה זה ה"או" "או" שיתן פרטים מדויקים

• הוסף לסימניות
ואם אתה שואל אותי, חבל לקנות מחשב כ"כ יקר.
קנה בksp בתקציב של 2000 ש"ח עם דגש על מעבד+זיכרון, זה ייתן לך ביצועים נפלאים, אבל אני באמת לא גרפיקאי.

• הוסף לסימניות
גרפיקאי זקוק לכרטיס מסך חזק ואיכותי לא רק מעבד וזיכרון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י system;576813:
גרפיקאי זקוק לכרטיס מסך חזק ואיכותי לא רק מעבד וזיכרון

נו נו. אני לא כתבתי שלא צריך, רק שמתי "דגש".
אז תוסיף כרטיס מסך ב300 ש"ח, מעבר לזה זה רק לוידאו.
לא כל גרפיקאי עורך וידאו, וגם אם כן לא יקרה כלום :)

• הוסף לסימניות
תראה את ההצעה האחרונה שבניתי ללקוח במחיר כזה
שים לב לסימון הכמות X לא כלול (2 = *2)

קבצים מצורפים

• הצעת מחיר.pdf
    KB 92.3 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
גרפיקאי ממש אבל ממש לא צריך לשים דגש על כרטיס מסך
אפשר לקנות מעבד עם האצה גרפית וזה יתן דיי והותר לתוכנות הדו ממדיות (כמובן שאת הכסף הזה שווה להשקיע על יותר זיכרון או SSD אם באמת רוצים משהו מהיר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י system;576810:
הצעה יקרה מאוד.
איפה המארז?
ומה זה ה"או" "או" שיתן פרטים מדויקים

מארז - אני אמרתי לו שייקח את הישן שלי.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, אנסה אכן להוריד אותו במחיר, או לחילופין לקבל חומרה יותר טובה.

(למעשה המחיר כולל שירות של העברת הנתונים מהמחשב הישן, וכן התקנת התוכנות להם אני זקוק, כמו"כ ההוא מעניק תמיכה טלפונית כל הזמן, אבל אני גם מסכים עמכם שזה קצת יקר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה