מפרט למחשב

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב מאייבורי ורציתי את חוות דעת המומחים כאן, ואם צריך לשנות משהו?

מארז ps03b atx silverstone

ספק כח a.pfc 500w fan12 ci-power cwt

לוח dh67bl b3 h67 sata3 usb3 ddr3 untel

מעבד אינטל 3.3ghz 6mb core i5 1155 quad 2500

מאוורר למארז arctic f12 ac 12cm

מאוורר למעבד cold bit 775/1155/1156

מאוורר למעבד 1155/1156 core i5/i7 lga ddr

זכרון (ceon 4gb ddr3 1333mhz ( x2

כ.מסך nvidia geforce 450gts-2gb-3 p o.view

דיסק קשיח פנימי 2y 2tera s3 lp 64mb seagate

צורב lightscribe sata lg dvdx24 שחור

סה"כ 4500 ש"ח

• הוסף לסימניות
לגרפיקה הוא מצויין.

• הוסף לסימניות
זה מאייבורי. מתפלא שלא דחפו לוח של MSI.

אבל למה דיסק LP זה מאוד איטי ?
גם המחיר לא איי איי.
אולי תשים SSD.
מלכתחילה היה עדיף לוח Z68 ואז SSD קטן וחלאס. אבל בגלל שזה H67 תצטרך SSD של 80 ומעלה.

• הוסף לסימניות
בקשר לssd הוא לא המליץ לי
א. הוא אמר שזה סתם יקר עכשיו ועוד מעט זה ירד במחיר וככה שתמיד אני יכול להוסיף.
ב. הוא אמר שזה יותר למוסיקה לי שיש לו אולפן הקלטות אבל לגרפיקה לא צריך.

אם אפשר להסביר לי מה זה לוח z68, ומה ההבדל בינו לבין הלוח שקניתי אני מאוד אשמח
וכן למה דיסק lp זה איטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;690078:
בקשר לssd הוא לא המליץ לי
א. הוא אמר שזה סתם יקר עכשיו ועוד מעט זה ירד במחיר וככה שתמיד אני יכול להוסיף.
ב. הוא אמר שזה יותר למוסיקה לי שיש לו אולפן הקלטות אבל לגרפיקה לא צריך.

הטכנאים לא מידי משוגעים על SSD ואין לי הסבר הגיוני על זה, אבל החוית משתמש של זה היא עצומה לאין שיעור, (אני לא מכירה את זה בגרפיקה כ"כ אלא בסרטים), [ראה כהמלצה, לא מעבר]
המוכר בחנות עמד פעם במקום שלך כמעצב או שהוא רק מוכר מחשבים?
ולגבי המחיר גם המחשב שלך שבוע אחרי שתקנה אותו יהיה שווה פחות, וכן כל דבר ירד בסוף אז אולי אל תקנה מחשב עכשיו אלא תחכה שהמחיר שלו ירד?:)

• הוסף לסימניות
בקנייה באייבורי מומלץ לבדוק היטב שקיבלת מה שהזמנת מנסיון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה