מפרט מומלץ למחשב שעיקרו עבודה עם פרמייר ואפטר

• הוסף לסימניות
חבר'ה תעזרו לי תנו לי בבקשה את המפרט האופטימלי למחשב לעריכת וידאו.
אשמח בלי קשר גם למפרט כזה בלי להיתייחס לתקציב אך אם אפשר בכל מצב לתת
מפרט שיוכל לעמוד בתקציב של ה10,000 שח לא כולל מסך. מפרט מממלללאאא.

תודה מראש.!:)

• הוסף לסימניות
מה התוכנות שאיתן אתה עובד?

• הוסף לסימניות
מה שכתוב בכותרת

אני עובד עם כמה תוכנות של אדובי: פוטושופ פלאש דרימוויבר...
אבל אני מחפש מחשב מותאם בשביל עריכת וידאו נטו בתוכנות בעיקר פרימייר וגם אפטר אפקטס לא מעט.
מפרט של המחשב האופטימלי לעבודה עם אפטר אפקטס ופרימייר.:)

• הוסף לסימניות
תראה , אין כל כך עניין לכתוב מפרטים מורכבים אם בין כה וכה לא מבינים מה כתוב שם.
אך בקיצור , אפשר לכתוב את זה ככה.
מעבד I7 2600K
לוח אם P69 UD5
8 ג'יגה זיכרון של חברה איכותית מאוד ופסי קירור.
2 הארדיסיקים SATA 3 , כל אחד מהם 1 טרה. (אפשר לעושת אותם במערך רייד , אך צריך לקנות עוד כמה.
ספק משהו כמו 550W ריל.
וכרטיס מסך תומך CUDA ואת המנוע הרינדור של פרימייר CS5.
וכמובן כונן DVD, ויציאות USB 3, וכן פייר וואיר 800.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה

מה זאת אומרת cuda נראה קצת מורכב, אדובי כותבים באתר שלהם איזה כרטיסים מסויימים, שברובם מעל 4000 ש"ח ואף כרטיסים של 20.000 ש"ח שיגעון!!!, ראיתי באתרים שיש גם כרטיסים אחרים שתומכים במנוע מרקורי שלהם, האם זה נכון, או לא כדי להתעסק, ולקנות רק מה שהם כותבים במפרט שלהם באתר. ואם לא, על איזה כרטיס מסך אתה ממליץ.
כמו כן ראיתי שהיום מדברים הרבה על ארדיסק SSD שיש לו ביצועים מהירים וטובים לעריכת וידיאו, מה אתה ממליץ.
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
כל כרטיס גרפי איכותי עובד עם אדובי, צריך רק לשנות משהו קטן בהגדרות, גם כרטיסים של 700 שקל יעבדו
רק אני ממליץ על כרטיסים של 1500 בערך.
לגבי הSSD, אפשר לקנות באמת אחד כזה בשביל התוכנות והמערכת. זה מאוד יקר בייחסיות למקום.

• הוסף לסימניות
ידוע שכל כרטיס עובד עם אדובי, אך הוא לא תומך במנוע מרקורי שלהם שזה משפר את הביצועים בכמה רמות,
להלן המפרט הנתמך:
http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs/
כאשר אין כרטיס מסך מתאים ההגדרה המדוברת בפרימייר לא מאופשרת, האם יש משהו אחר שאני לא יודע בהגדרות ואתה יכול להגיד לי.

• הוסף לסימניות
כן, מכיוון שהעניין הנ"ל ניתן לפריצה פשוטה ביותר.

• הוסף לסימניות
תודה שוב.

אם תוכל בבקשה לשלוח לי או בפרטי או פה בפורום הסבר מפורט איך לעשות את הפריצה הפשוטה הזאת.
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
לצערי לא, סורי.
אך יש באינטרנט ת'חפש.

• הוסף לסימניות
?

אז אתה יכול בבקשה לתת לי כיוון של מה לרשום בגוגל...*יש מדריך בעיברית לפריצה הפשוטה ביותר הזו לתמיכה של הכרטיס מסך?:)

• הוסף לסימניות
תודה

תודה תודה תודה. רק שאלה אחרונה הכרטיס מסך שלי הוא nvidia hd 5850 asus
לא ראיתי אותו שמה ... זה יעבוד גם עליו ?

• הוסף לסימניות
שלך זה ATI לא NVIDIA, אז זה לא יעבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה