מפרט מחשב ומחיר

• הוסף לסימניות
קיבלתי את המחיר והמפרט המצו"ב
מדובר ב-7 מחשבים
מיועד ל'חדר מחשבים' בבית ספר
מה דעת מומחי הפורום על המפרט? והמחיר?

קבצים מצורפים

• הצעמ.jpg
    הצעמ.jpg
    KB 160.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הספק כח הייתי לוקח מחברה יותר ידועה ולא איזה משהו גנרי שיכול להישרף אחרי כמה חודשים, וכן הssd לא הייתי ממליץ על סאנדיסק.

אבל לאיזה שימושים ישתמשו בהם?

• הוסף לסימניות
השימוש: בעיקר אופיס וכדו'

• הוסף לסימניות
אם זה שימוש פשוט רק אופיס ורשת, ואין ענין באחסון נתונים גדול או אז הייתי מציע לקחת מחשב על בסיס המפרט הנ"ל - אבל בנושא הזיכרון Ram - לקחת Kingston, הדיסק הקשיח - לא Sandisk אלא גם Kingston, ספק- של אחת החברות היותר אמינות ולא של חברה גנרית, כך תקנו מחשב מעט יותר יקר אבל עם אורך חיים אחר לחלוטין, בלוח אני אוהב את ASUS אבל זה לא מחוייב

• הוסף לסימניות
המפרט מצוין, מומלץ לקחת ספק טוב יותר אפילו על חשבון לרדת לדור קודם G3260 וכדו'.
בנפח הדיסק יש רק 120GB.
סנדיסק תלוי איזה סידרה.
לוח של ג'יגהבייט הוא מעולה, אני לא רואה הבדל ביניהם לאסוס.

• הוסף לסימניות
מנסיוני סנדיסק חברה מעולה לגמרי, והמפשט פשוט נהדר בשביל בית ספר, גם המחיר.
לגבי הספק כנ''ל.

• הוסף לסימניות
אפשר במחיר כמעט זהה לקבל מחשב מותג עסקי לנובו עם מעבד פנטיום דור קודם.
שווה הרבה יותר , גם 3 שנים אחריות באתר הלקוח , סט מקלדת ועכבר של לנובו.

• הוסף לסימניות
זה בהחלט נכון.
ולא שדבריו של חננאל צריכים חיזוק אלא שחשוב לשים לב לאפשרות הזו

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה