כללי מפרט של מחשב

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מחשב לגרפיקה וציור, זה המפרט שהציעו לי, מה דעתכם עליו ועל המחיר שלו?

קבצים מצורפים

• ביטול 008.jpg
    KB 393.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
את מוזמנת להתבונן באשכול על קניה קבוצתית של מחשב חזק. יש בו הרבה מפרטים ומחירים. דברים מחכימים שחשוב לדעת לפני קניית מחשב.

• הוסף לסימניות
לצערי אני לא מבינה את כל נבכי המםרטים וגם לא את חלקם. אשמח אם יש מישהו שיעזור לי.

• הוסף לסימניות
חסד תעשי אם תקלידי את המפרט, קשה לקרוא, ואז בקשי את עזרת שי'יע וישראל, הם נשמעו שם (בפרויקט הרכישה )המומחים

• הוסף לסימניות
נראה לי שתלכי לפורום חומרה ותוכנה שם מבנים בזה...

• הוסף לסימניות
חוץ מהמעבד והכרטיס מסך הראשון ברשימה, שום חלק שם לא ממש מומלץ, מה גם שהוא לא מתחייב לך לדגם ומותג מסויים כמעט בכל החלקים, אלא משאיר לעצמו את החופש לבחור מה לשים ע"פ זמינות המלאי אצלו.. לא עושה רושם של אמינות אלא של שוק.. ההצעה מאוד מזכירה לי את מבצעי המחשבים "בזול" שמתפרסמים בעיתונים כדוגמת אייבורי וקי אס פי.. בקיצור, לא בשבילך.
רוצה מחשב טוב? תצטרפי לקניה שמארגן שייע, המפרט שלו טוב יותר עשרת מונים! המפרט שלך שונה מהותית לרעה אך לא זול בהרבה, הפרש של כ-500 שקלים ששווים את זה! אל תקני חתול בשק!

• הוסף לסימניות
ציטוט:
<table width="100%" border="0" cellpadding="10px" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border: 1px inset ;"> פורסם במקור על ידי shor
מישהו ראה את המבצעים של ספייס??
</td> </tr> </tbody></table>

לדעתי, לא כדאי לקנות מהם מחשבים.

בנוסף, רוב הרכיבים שם הם מהזולים, חוץ מהמעבד שהוא קצת מתקדם ואולי עוד משהוא....

חוץ מזה שהם עושים לך טובה שהם מוכרים לך....
ולכן לאחר התשלום אין עם מי לדבר ... ידחו אותך בשתי ידים.
תבוא כשהתכנאי נמצא... תחכה שלש שבועות... התכנאי לא מצא שום בעיה...
הבעיה היא בתוכנה או במערכת ההפעלה וכו.. וירוסים..

אין לך איך להוכיח שה"לוח אם" איטי או פגום.
ובלוחות אם של אינטל יש הרבה כאלה בשוק הרחב.

החנות שם מומלצת לדסקים ודסק און קי וכו (לא נגנים) , בזה הם זולים ובד"כ אין תקלות.
שים לב: מה שעולה 99 ש"ח ומטה, אין עליו אחריות. וקשה להחזירו או להחליפו..

אולי יש שיגידו לך אחרת אבל בסביבתי כולם מתלוננים על השרות. או על מוצר פגום, או מוצר שכבר היה בשמוש....

• הוסף לסימניות
אם יש פה מישהו שמבין, אז גם לי נתנו עכשיו הצעה:
1. לוח אם של אינטל מבוסס צ'יפ G41 עם כרטיס מסך חזק מובנה ובו זכרון של 1GB.
2. מעבד אינטל Q6700 עם ארבע ליבות ו 8MB זכרון פנימי + יח' קרור מתאימה.
(הטכנולוגיה של המעבד היא אמנם של 65 ננומטר. אבל בגרפיקה, להבדיל ממשחקים,
אין צורך במהירות של 45 ננומטר, ולא כדאי לוותר על גודל הזכרון הפנימי בשביל מהירות).
3. 2X2GB זכרון מערכת DDR2 800Mhz קינגסטון או מקביל.
4. דיסק קשיח של 1TB WD עם BUFFER של 32MB (חשוב מאד למהירות עבודה).
5. ספק כח של 600 וואט עם יציאה מתאימה לכרטיס מסך.
6. מארז גדול ומאוורר
7. צורב DvD כלשהו.
8. מקלדת + עכבר כלשהם.
9. הרכבה והתקנה.

סה"כ = 3000 ש"ח (מחיר ההרכבה וההתקנה של התוכנות 400 ש"ח
ז"א שהמחשב עולה 2600 ש"ח כולל מע"מ
אצל הספק ובחמישה תשלומים בכ. אשראי).

מי שיוכל להמליץ או לא. אשמח. כמובן שאני יודעת על המחשב שהרכיבו לי בפרוג. אך אם גם זה טוב אלך על זה.

• הוסף לסימניות
לא מצויין שם הדגם, כך שקשה לומר, אבל בעיקרון נשמע כמו לוח מיושן עם צ'יפסט שיוצא בהדרגה מהשוק...
כרטיס מסך חזק... מה זה אומר? שקשה לשבור אותו?

הזיכרון לא מהיר. במחשב לגרפיקה יש לזיכרון תפקיד משמעותי. אז חבל לא לשים DDR3 מהיר (עם לוח עדכני התומך במהירויות אלה)
אבל אפילו אם החלטת ללכת על DDR2, עדיין אפשר ומומלץ לבחור במהירות 1066 מה"צ.
דיסק קשיח טוב, יש לי אותו. (סדרת קוויאר בלאק) אבל הוא לא יציל את המערכת.

לסיכום, לפני שנה וחצי זו היתה מערכת מצויינת. היום, לא ממש...

• הוסף לסימניות
לו יצוייר ונעמי, אני מציע לכם לבדוק את המחשב באשכול הרכישה הקבוצתית החדש.
אם הוא יקר מידי אפשר לשנות כמה רכיבים כדי שיתאים יותר למסגרת התקציב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה