מפרט תותח למחשב לעריכת ווידאו

• הוסף לסימניות
המחשב שלי גוסס כבר זמן ארוך ושנה שאני כבר מתכננת מחשב חדש וכל פעם דוחה את התוכניות בגלל ה-כ-ס-ף, כי אם אני קונה זה חייב להיות מחשב תותח מכל הבחינות (אני עורכת ווידאו כולל אפטר באופן אינטנסיבי)
עכשיו כשהחשב מראה אותות גסיסה רציניים החלטתי סופית.
אשמח אם מישהו שמתמצא טוב במחשבים לעריכת ווידאו יוכל לכתוב לי איזה מפרט לקחת.
(כולל כל החלקים)

כמו"כ אשמח לקבל הצעת מחיר להתקנה מומחית של כל המחשב כולל תוכנות.

תודותי מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1852854:
המחשב שלי גוסס כבר זמן ארוך ושנה שאני כבר מתכננת מחשב חדש וכל פעם דוחה את התוכניות בגלל ה-כ-ס-ף, כי אם אני קונה זה חייב להיות מחשב תותח מכל הבחינות (אני עורכת ווידאו כולל אפטר באופן אינטנסיבי)
עכשיו כשהחשב מראה אותות גסיסה רציניים החלטתי סופית.
אשמח אם מישהו שמתמצא טוב במחשבים לעריכת ווידאו יוכל לכתוב לי איזה מפרט לקחת.
(כולל כל החלקים)

כמו"כ אשמח לקבל הצעת מחיר להתקנה מומחית של כל המחשב כולל תוכנות.

תודותי מראש!

מה התקציב???

• הוסף לסימניות
אני לא מסתכלת כרגע על תקציב אלא על מחשב תותח שפשוט יעשה את העבודה בטיל.
(אני כמובן לא מדברת על מחשב בעשרות אלפי שקלים)
אני רוצה מפרט על: מעבד, לוח אם, כרטיס גרפי, כרטיס SSD, מה עוד?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני ממליצה שוב.... פופקו.
לא עולה יותר מלקנות אותו לבד. חוסך המון כאב ראש.

• הוסף לסימניות
בכל חנות מחשבים ברשת, יש מפרטים, פשוט תחפשי לך מפרט ב 7 אלף והנה יש לך מחשב לתפארת.
רוצה לוח אם פשוט? ספק כח פשוט? מאוורר חינמי שמקבלים עם המעבד וכיוצ"ב?, תקני מחשב ב5000
כמובן שבשני המחשבים מדובר על I7 כרטיס מסך 960 זיכרון פנימי SSD, וכו'.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1853440:
סליחה שאני ממליצה שוב.... פופקו.
לא עולה יותר מלקנות אותו לבד. חוסך המון כאב ראש.

אני גם נהנתי משרותיו של פופקו וההיתי שיא המרוצה, והמלצתי פה הרבה עליו בכל פה.
הקטע שלפני שנה בערך שיגעתי אותו עם מפרט למחשב הוא אכן נתן לי מיפרט, אבל בסוף לא קניתי (אני רוצה לקנות בחו"ל), ולא היה לי נעים לשגע אותו שוב.
וביקשתי שוב מפרט כי בטח השתנו דברים מלפני שנה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל באזיור 5K גם I7 מסדרת SKYLAKE החדשה - עם 16 GB DDR4 וכרטיס מסך GTX950 - גם עם ספק מותג טוב ולוח איכותי
הרבה מאוד תלוי בשולי הרווח של המוכר

כומובן שהשירות שמקבלים אחכ לאורך חיי המחשב גם אותו צריך לתמחר, קצת קשה לעשות את זה אבל זה גם שיקול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1854266:
אפשר לקבל באזיור 5K גם I7 מסדרת SKYLAKE החדשה - עם 16 GB DDR4 וכרטיס מסך GTX950 - גם עם ספק מותג טוב ולוח איכותי

כומובן שהשירות שמקבלים אחכ לאורך חיי המחשב גם אותו צריך לתמחר, קצת קשה לעשות את זה אבל זה גם שיקול.

ההיתי שמחה לפרוט.
מה פרוש: "באזיור 5K"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1854266:

מעלה לי סימני שאלה.

• הוסף לסימניות
זה המלצה כללית לדוגמא

זה לא הדגם האחרון , ה I7-6700 אבל כיוון שהוא מייקר את ההצעה משמעותית וההבדל בביצועים די זניח , אני לא שם אותו ברמה הבסיסית.

מעבד I7-4790
לוח גיגהבייט B85 (עם חיבור USB3 קדמי + 6 יציאות SATA)
8GB זיכרון --(שדרוג ל 16GB בעלות של כ 300 שח ) - חברת KINGSTON
דיסק SSD אינטל בנפח 300GB למע הפעלה
דיסק 1000 גב חברת טושיבה , מהירות 7200סלד לאחסון קבצים
מארז - חברת HEC דגם 6T - ספק ANTEC - זה מארז מיני , אבל באותו מחיר אפשר לקבל גם מאזים גדולים .
כרטיס מסך nVIDIA GTX750Ti 2GB DDR5 חברת GAINWARD
סט מקלדת LENOVO חוטית + עכבר HP

מחיר כולל מעמ + התקנות + הובלה הרכבה באתר הלקוח

4650 שח

מחיר זה כולל שולי רווח די סבירים למוכר.

כמובן , כאמור אם המוכר מציע שירותים מיוחדים וכדו הוא תמיד יכול לתמחר את זה גם ב 3000 שח יותר.

• הוסף לסימניות
יש גם את פרסומון ואת bris בפורום שגם מוכרים מחשבים.

• הוסף לסימניות
למפרט הזה אני לפחות קורא סטנדרטי, , משום שהחומרים שאין ברירה כגון המעבד והכרטיס מסך, שהם תמיד איכותיים, באמת הם גם כאן איכותיים, אך הדברים שאפשר לשחק בהם, כגון לוח אם מערכת קירור מארז ספק וכיו"ב, הם סטנדרטים,וזה בסדר גמור ,רק אני ממש נמנע מהחומרים הנ"ל.
וכל אחד יעשה כאוות נפשו.
נ.ב עדיף לתת SSD קטן הרבה יותר ולהגדיל הארדיסק בנפח, משום שאת ה SSD הוא בקושי ממלא, לעומת זה הארדיסק למסמכים תמיד יתמלא, זה אותו מחיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה