דרוש מידע מפריע לכם הפרסומות שזזות❔ הנה עצה יפה

• הוסף לסימניות
1.jpg

ושלב שני
2.jpg

• הוסף לסימניות
ואאווא
ענק!!!
בהחלט פתרון לחוסם הפרסומות!
לאחרונה פרוג בקשו לכבות את החוסם פרסומות, וקצת עצבן אותי לכבות, אבל עכשיו יש כבר פתרון
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
רק שימו ❤ שזה חוסם את האימוג'ים של פרוג [גם בתודה, חחח, ואו וכו']
מעניין אם הוא חוסם גם את אלה ☺

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואם קניתי עיתון ותלשתי את הפרסומת, זה גם גזל?
אפשר ליתמם
אבל תחשוב שאתה משלם כמה אלפי שקלים על פרסומת דווקא בצורה כזו
ומישהו מגלה טריק איך למנוע מאנשים שהפרסומת תכנס למוח..
אמרתי חשש גזל אני לא יודעת הלכה בזה

• הוסף לסימניות
ואם קניתי עיתון ותלשתי את הפרסומת, זה גם גזל?
בסדר זו לא דוגמא טובה...
לקחתי את "יתד נאמן" של יום שלישי ותלשתי את כל המודעות וכמובן שנשארתי רק עם 10 עמודים
ואז התיישבתי לקרוא...
זה נחשב שאני גנב?

• הוסף לסימניות
בסדר זו לא דוגמא טובה...
לקחתי את "יתד נאמן" של יום שלישי ותלשתי את כל המודעות וכמובן שנשארתי רק עם 10 עמודים
ואז התיישבתי לקרוא...
זה נחשב שאני גנב?
שוב
תלשת רק לעצמך
פה מדובר בלתלוש לכולם-בנתינת העצה זה מה שקורה...

• הוסף לסימניות
מה אכפת להם?
אמור להיות אכפת למפרסמים

• הוסף לסימניות
בסדר זו לא דוגמא טובה...
ואז התיישבתי לקרוא...
זה נחשב שאני גנב?

זכותי להכניס לבית שלי מה שאני רוצה ולכן אני יכול להשליך חצי עיתון לפח וחצי לא
גלישה באתר יותר דומה לכניסה לרשותו של האחר
ובכניסה לרשות אחרת הרי בעל הרשות זכאי לקבוע את הכללים
כמו שאסור להכנס לסופר ולכסות את המודעות שתלויות שם
(אני לא יודע האם זה תופס הלכתית אבל כך אני רואה את הדברים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה