דרוש מידע מפריע לכם הפרסומות שזזות❔ הנה עצה יפה

• הוסף לסימניות
באופן עקרוני לדעתי גישה בוגרת אמורה להבין שהאתר הזה מתקיים ע"י הפרסומות הקופצות והמטרידות האלה
ובסופו של דבר אנחנו מזיקים לעצמנו אם כולם יחסמו את הפרסומות האתר יעלה כסף או יסגר או כל משהו אחר
אף אחד לא יתנדב להחזיק את האתר בחינם
מי שחוסם ובונה ע"ז שאחרים ימשיכו לצפות בפרסומות ובעצם לממן את האתר עבורו הוא סתם פרזיט.

• הוסף לסימניות
באופן עקרוני לדעתי גישה בוגרת אמורה להבין שהאתר הזה מתקיים ע"י הפרסומות הקופצות והמטרידות האלה
ובסופו של דבר אנחנו מזיקים לעצמנו אם כולם יחסמו את הפרסומות האתר יעלה כסף או יסגר או כל משהו אחר
מי שחוסם ובונה ע"ז שאחרים ימשיכו לצפות בפרסומות ובעצם לממן את האתר עבורו הוא סתם פרזיט.
אנחנו לא מדברים על חוסם פרסומות!
אלא לחסום את הקפיצות המעצבנות של חמודי והמגפון והמיקרופון
הפרסומת עצמה נשארת!

• הוסף לסימניות
כאילו לנסות לעקוף פה את הנהלים....
זו אפשרות רשמית הקיימת באתר.
בכל מקרה, ניתן להשבית בכפתור הנגישות את ההנפשות, זה עוזר חלקית.
רק קחו בחשבון שלצד היתרונות (מהירות גלישה ופחות פרסומות מציקות), ישנה פגיעה בחוויית השימוש באתר, כשנחסמים גם גיפים ואימוג'ים.

• הוסף לסימניות
אז צריך להזכיר לכל המפרסמים כאן להשים את כל המידע בפריים הראשון ואז להתחיל את ההנפשות...

• הוסף לסימניות
חח
איזה מצחיקים אתם.

מי שמעוניים להכנס לפרסומת ולקנות את מה שמציעים שם - יעשה את זה במילא.
זה שאתה חוסם או לא חוסם זה לא יגרום למשי אחרת לקנות או לא לקנות.

• הוסף לסימניות
פשוט לא יאומן מה שאפשר לעשות עם מילים

• הוסף לסימניות
להנהלת האתר הייתי ממליץ לתת אופציות מעניינות וצ'ופרים למי שמאפשר קפיצות מודעות.

אבל רציתי לשאול האם התמונות הקופצות זה לא סתם גיפים? איך באמת עוצרים אותם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שם לב לעוד דברים שנעלמים,
למשל הסימן של "עסוק" כששולחים הודעה, בד"כ היה רץ ירוק לאורך החלק העליון של המסך, כדי להראות שהבקשה שלנו בטיפול. (למשל אחרי לחיצה על "שלח הודעה")

• הוסף לסימניות
אני היחידה שלא שמה לב שיש באתר פרסומות קופצות?:unsure::sneaky:
ומאז שהסבתם את תשומת ליבי זה לא מפסיק להפריע לי...:cautious::LOL:

מזכיר לי את זה (לא שלי)
אני רואה ראיון באנגלית עם כתוביות בעברית, ואז אני חושב לעצמי : איך ייתכן שאני מצליח גם לראות וגם לקרוא כתוביות?
וזהו, מכאן הכל משתבש
;)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמו שאנחנו לא חושבים על פרוג שהם מחוללי סחרחורת ובעיות עיניים מהפרסומות הקופצות כך לא נראה לי שהם חושבים את החוסמים כגזלנים. מאפשרים כאן את שתי האופציות...

• הוסף לסימניות
אני רואה ראיון באנגלית עם כתוביות בעברית, ואז אני חושב לעצמי : איך ייתכן שאני מצליח גם לראות וגם לקרוא כתוביות?
חחחחחחחחחחחחחח
זה היה עכשיו קורעעעע
זה כל כך נכון

והכי אהבתי את ה''ראיון''

• הוסף לסימניות
אני היחידה שלא שמה לב שיש באתר פרסומות קופצות?:unsure::sneaky:
ומאז שהסבתם את תשומת ליבי זה לא מפסיק להפריע לי...:cautious::LOL:

מזכיר לי את זה (לא שלי)
וזהו, מכאן הכל משתבש
;)
בדיוקקקק מה שבאתי להגיד
לא שמתי לב עד לרגע זה

ולענין הגזל והפרסומות והעיתונים
לדעתי זה כמו לתת לאנשים רעיון לקרוע פרסומות מהעיתון
זה לא כמו לכסות מודעה ברחוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה