כללי "מפתח הלב" - הסיפור שאינו נגמר..

• הוסף לסימניות
ללקוח קשה להחליט. :rolleyes: צימצמתי לו את האפשרויות לשלוש. מספר 3 בהשראת הצעתו הנפלאה של הרב פריד... מה דעתכם??

קבצים מצורפים

• סופי 02.jpg
    KB 658.4 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אופציה מס' 3
גם ויזואלית
וגם טכנית - לוגו רוחבי ישתלב ברוב המקומות יפה יותר

• הוסף לסימניות
דווקא לא אהבתי את 3 של אליהו
הסימבול לא מובן (זה נראה אפי' גס, שני נשים ולב)

היו לך אופציות יותר טובות ללקוח היית צריך לשלוח וריאציה אחת מכל סוג
כך לך היה קל יותר והיית מוציא מוצר מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;612663:
דווקא לא אהבתי את 3 של אליהו
הסימבול לא מובן (זה נראה אפי' גס, שני נשים ולב)

היו לך אופציות יותר טובות ללקוח היית צריך לשלוח וריאציה אחת מכל סוג
כך לך היה קל יותר והיית מוציא מוצר מעולה

מדוע לא מובן?
מובן מאוד.
קולע ותמציתי.
לא רואה פה שום דבר גס.

הייתי מוותרת כמובן על האפקט, שרק מוזיל.

• הוסף לסימניות
אופציה 3 בלי שום ספק. זהו לוגו! (לוגו מצוין). הקודמים כלל לא נקראים לוגו.

• הוסף לסימניות
טוב, זה לא נשים, זה אנשים.. באמת יש לי נטיה לשלוח יותר מדי אפשרויות וזה מבלבל את הלקוחות. בגלל שלי קשה להחליט, זה "נופל" עליהם...

• הוסף לסימניות
למה שני חורים של מנעול?

אתה יכול לקרוא להם תינוקים לי זה נראה בדיוק כמו האיור של הדלתות על ה- 00

• הוסף לסימניות
הייתי מוותרת כמובן על האפקט, שרק מוזיל.[/QUOTE]

בלי האפקט זה נראה מאד פשוט. גם התאמתי את האפקט לפונט "הלב" (פנדה). יש דרך לתת עומק ללוגו (מס' 3) באופן אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;612671:
טוב, זה לא נשים, זה אנשים.. באמת יש לי נטיה לשלוח יותר מדי אפשרויות וזה מבלבל את הלקוחות. בגלל שלי קשה להחליט, זה "נופל" עליהם...

זה בהחלט נשמע בעייתי, וזה מתכון לצרות.

להבא, תעשי לעצמך כלל: את שולחת ללקוח לא יותר מ-3 אפשרויות, כשאף אחת מהן היא לא וריאציה של השניה.

• הוסף לסימניות
האפקט בהחלט מיותר.

זה יהיה פשוט, ככה לוגו צריך להיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;612678:
הייתי מוותרת כמובן על האפקט, שרק מוזיל.

בלי האפקט זה נראה מאד פשוט. גם התאמתי את האפקט לפונט "הלב" (פנדה). יש דרך לתת עומק ללוגו (מס' 3) באופן אחר?[/QUOTE]

אוהו, אני גם הייתי מוותרת על הפונט הנ"ל אם כבר שאלת...
לא צריך לתת עומק ללוגו באמצעות אפקטים. לוגו פשוט אך מתוחכם צורנית ורעיונית זה הכי טוב.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם, למדתי הרבה מהתהליך הזה, ובעיקר מהייעוץ האישי.. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה