נמצא מצאנו צמיד זהב בבני ברק

• הוסף לסימניות
אולי מכאן נמצא את המאבד...
שבוע שעבר במוצ"ש פרשת ויגש נמצאה צמיד זהב 14 קרט באזור חזו"א ברטנורא.
נשמח להשיב ע"פ סימנים

פירסמו כבר ע"י מודעות רח' וגמ"ח השבת אבידה ארצי וקו מאישה לרעותה, אם יש לכם עוד רעיו איפה לפרסת נשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
צמיד של אישה?

• הוסף לסימניות
רלוונטי? כי לי נאבד צמיד זהב
אשמח שתצרו איתי קשר במייל reha048850 בגימייל

• הוסף לסימניות
מקפיצה את המודעה כי טרם מצאנו את המאבד

• הוסף לסימניות
@נדנדה אפשר לקפוץ על האשכול? אם לא אני אמחק....
גם אנחנו מצאנו צמיד זהב באזור אוסם.
אני איבדתי צמיד זהב בבני ברק,
לפני חודשיים בערך
(הייתי באיזור אולם לא זוכרת את שמו ברחוב החשמונאים)
יכול להיות קשור?

• הוסף לסימניות
אולי חכמת ההמונים תעזור לי,
מצאנו לפני תקופה צמיד וטבעת ליד יש בשלמה המלך בבני ברק
ניסינו לשים מודעות ומהר מאד הורידו אותם
איך מפרסמים את זה?
אי אפשר לשים תמונה אז זה בעיה

• הוסף לסימניות
מוסיפה עוד:
מצאנו שרשרת זהב ברחוב רבי עקיבא
לפני כשבועיים.

• הוסף לסימניות
לי נאבד צמיד זהב משובץ באבני חן צבעוניות
כבר לפני כמה שנים
כנראה באזור רחוב השומר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה