דרוש מידע מצאתי טלפון חכם, איך מאתרים את בעליו?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הטלפון נראה במצב מצויין ממש אך ללא סים.
כך שהבעלים לא יוכל להתקשר אליו לאתרו.
כמובן שהוא עם מסך נעילה כך שא"א לחפש אנשי קשר וכדומה.
יש אפשרות להשיב את האבידה מלבד השיטה המסורתית של הדבקת מודעות?

בקשה: אנא! דיונים על השבת אבידה על סמארטפון האם ראוי או לא, אנא העלו באשכול אחר...

• הוסף לסימניות
זה ממש בעיה...
אנחנו מצאנו טלפון בשכונה חרדית של איזה פועל ערבי,
ואיך שהוא משהו התקשר ואז הצלחנו להשיב לו את האבידה...
(יכלנו לא להביא לו את זה אבל כדי שלא יהיה חילול ה' וכו'...)

• הוסף לסימניות

בקשה: אנא! דיונים על השבת אבידה על סמארטפון האם ראוי או לא, אנא העלו באשכול אחר...
לחבר למחשב ולאתר על פי התוכן (לא תמיד יש הרשאה)

• הוסף לסימניות
ברחוב בין השיחים.
מאוד מוזר מדוע המכשיר ללא סים?
בדרך כלל סימים לא בורחים בטעות מטלפונים וטלפונים לא נשמטים בדיוק בין השיחים. אם שואלים אותי, אז לדעתי הטלפון לא נאבד. זה באמת נשמע כצת מוזר. מסכימים איתי?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל סימים לא בורחים בטעות מטלפונים וטלפונים לא נשמטים בדיוק בין השיחים. אם שואלים אותי, אז לדעתי הטלפון לא נאבד. זה באמת נשמע כצת מוזר. מסכימים איתי?
ברור שמוזר,
ולכן מה?
לא מחזירים?!

• הוסף לסימניות

לאשתי גנבו פלאפון עכשיו בבני ברק, איזה איזור?

• הוסף לסימניות
ברחוב בין השיחים.
מאוד מוזר מדוע המכשיר ללא סים?
לטלפון אין רגליים!
מישהוא לכאורה הניח את זה שם .
אני לא הייתי מחזירה את זה לשם כי פוחדת שזה ילד חרדי,
אלא, שמה במקום מודעה שמצאתי ופרטים ליצירת קשר.
ואז מנסה לברר מי הוא.

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד, חייג 100 במקום המשטרה יודעת איפה אתה (!) ומי הבעלים.
קרה לי את זה גם, מצאתי בק"ס טלפון, התקשרתי ל100, ובמקום הם אמרו לי רגע אנחנו מעבירים אותך למחלקת ק"ס...

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד, חייג 100 במקום המשטרה יודעת איפה אתה (!) ומי הבעלים.
קרה לי את זה גם, מצאתי בק"ס טלפון, התקשרתי ל100, ובמקום הם אמרו לי רגע אנחנו מעבירים אותך למחלקת ק"ס...
הם לא יודעים איפה אתה, הניתוב מתבצע אוטומטית לתחנה הרלוונטית בהתאם לאנטנה הקרובה, ואם בסוף הגעת למוקד ארצי זה בגלל ניתוב שנעשה בתוך מערכת המשטרה ולכן הם יודעים על כך.
אגב גם במד''א זה כך

• הוסף לסימניות
הכי הגיוני שמישהו הניח את זה שם (כלומר, החביא...)
וישוב לשם לקחת חזרה
כי אם לא היה צריך תטלפון , היה משליך ישירות לפח

• הוסף לסימניות
מה רע בשיטות המסורתיות?
לתלות במקום מודעה
לפרסם בגמ"ח המרכזי

• הוסף לסימניות
בסיפור כזה יכול להיות שעדיף פשוט לשים במשטרה ואולי הוא יבוא לחפש את זה דרכם.

• הוסף לסימניות
עוד רעיון זה להכניס סים עם אינטרנט לתוך הטלפון ולהפעיל אותו, ואז יתחילו לקפוץ על המסך גם כשהוא נעול הודעות ווטסאפ/מייל וכדומה ואפשר לראות מי שלח ואז אפשר להתקשר אליהם ולשאול אותם של מי הטלפון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה