שיתוף מצאתי מברשת נחמדה

• הוסף לסימניות
view thumbnail1.jpg

• הוסף לסימניות
מגניבה לגמרי!
מותר לנו גם לקבל אותה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• slant smooth.rar
    KB 8.5 · צפיות: 113
  • הוסף לסימניות
ווואוו איזה מהממםםם
נופים מהממים ושלווים
אני הרגע מנסה את המברשת

• הוסף לסימניות
באמת יפה, אבל לא הבנתי איך מורידים את זה- זה יורד לי כקובץ PDF...

• הוסף לסימניות
מהמם. הציור האחרון אהוב עליי!

• הוסף לסימניות
נופים מרתקים
הזכרת לי חלום שהיה לי פעם,
לצייר משהו שיראה כמו טשטוש של עליה במספר במשקפים, אבל זה היה לי מסובך לעשות טשטוש כזה
כשראיתי את הציורים האלה ממש מצמצתי בעיניים כדי לראות יותר טוב, זה מאד אמנותי
הגשמת לי לפחות חלק מהחלום, לראות כזה ציור

• הוסף לסימניות
וואו זה ממש אבל ממש מגניב!
כיף לראות ציורים שלך!!!

• הוסף לסימניות
הווו, איזה רוגע באמצע היום...... מדהים!
כתוב שהמברשת ירדב באופ ןפגום, יש כאן מישהו שהוריד בהצלחה?
תודה אלישבע!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל הציורים שלך מגיעים בכזו אגביות...?!:eek:
"מצאתי מברשת נחמדה אז בא נשרבט פה שנייה כמה נופים מדהימים בכישרון מטורף, רק רגע... זהו!"
פשוט הזוי! הלוואי עלי...:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה