נמצא מצאתי רב קו

• הוסף לסימניות
אתמול בלילה בהליכה מצאתי רב קו.
ע"ש אריאל דריי.
בבירור בעמדת רב קו.
נודע שיש בכרטיס הרבה כסף.
רואים נסיעות בקו 277
אין להם טלפון של בעל הכרטיס.
יש מי שגר באלעד לברר לי טלפון?
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
אתמול בלילה בהליכה מצאתי רב קו.
ע"ש אריאל דריי.
בבירור בעמדת רב קו.
נודע שיש בכרטיס הרבה כסף.
רואים נסיעות בקו 277
אין להם טלפון של בעל הכרטיס.
יש מי שגר באלעד לברר לי טלפון?
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול.
מישהו יודע אם יש ענין להתאמץ להחזיר רב קו?
כי נראה לי שאם המאבד פונה לעמדה של רב קו מנפיקים לו חדש ומעבירים את מה שהיה לו בישן.

• הוסף לסימניות
וזה עולה לו 10 ש"ח, וזמן הגעה והמתנה בתור.
כך שיש עניין לנסות לפחות.

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול.
מישהו יודע אם יש ענין להתאמץ להחזיר רב קו?
כי נראה לי שאם המאבד פונה לעמדה של רב קו מנפיקים לו חדש ומעבירים את מה שהיה לו בישן.
ודאי!!
תחילה.
מצוות השבת אבידה!
אם מנסים מייד המאבד עדיין בטראומה..
ניתן לאתר אותו דרך עמדות רב קו.
אני מצאתי רב קו אנונימי..
אין לי מושג מה המשמעות.
רק שמה שהבנתי שטלפון לא מופיע להם.

• הוסף לסימניות
אנונימי זה ללא שם, ולא ניתן לחפש את המאבד.
ולכן זה הרי אלו שלו כמו שטר כסף.

אני לא רב ולא ערב-רב.

• הוסף לסימניות
התבקשתי לנסות לעזור בהחזרת כרטיס רב קו שנמצא לפני כמה שבועות בירושלים. על שם ווייזר מרדכי. יש בכרטיס 100ש"ח ניסיתי 2 מספרי טלפון בקרית ספר. בתמונה נראה גבר חסידי.
שמחה-050-4118214

• הוסף לסימניות
התבקשתי לנסות לעזור בהחזרת כרטיס רב קו שנמצא לפני כמה שבועות בירושלים. על שם ווייזר מרדכי. יש בכרטיס 100ש"ח ניסיתי 2 מספרי טלפון בקרית ספר. בתמונה נראה גבר חסידי.
שמחה-050-4118214
למה לא וויזר מירושלים?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך יוצרים הודעה חדשה , אז מכניסה כאן-
נמצא רב קו בב"ב ע"ש לבי אביטן בתוך תיק קטן של ילדה
מי שמכיר שיצור קשר- 0504174246
תזכו למצוות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה