התייעצות מצב התחבורה הציבורית באשדוד

את לא יודעת על מה את מדברת....
עשיתי בנגוע לתחבורה הרבה יש לי רשימת מדיוקת.
וגם כל שעה כמה עלו ובאיזה תחנה התמלא.
את מדברת ממה שאת חושבת. אני מדברת מנתונים בשטח ..

את לא יודעת על מה את מדברת....
עשיתי בנגוע לתחבורה הרבה יש לי רשימת מדיוקת.
וגם כל שעה כמה עלו ובאיזה תחנה התמלא.
את מדברת ממה שאת חושבת. אני מדברת מנתונים בשטח ..
אני חווה את זה על בשרי.

וגם אני חושבת לפי ההיגיון,
לפי כמות התושבים וכולי.

וואו
אני עוברת לאשדוד
אם זה כ--ל הבעיות שם בתח"צ וזהו - אין עוד בעיות
נראה לי זה העיר עם הכי קצת בעיות בתח"צ
;)

אשדוד העיר החמישית בגודלה,
והשלישית בגודל האוכלוסייה החרדית,

ויש בה תחבורה כמו בעיר בינונית ומטה.....

במיוחד בקווים של אגד,
שהם קטסטרופה, בלי הגזמה בכלל.

רוצים לקדם תחבורה ציבורית אשדוד - טבריה
מי מעוניין/ת

סיכום האשכול:
עבר חודש - גילינו עשרות!! בעיות
תכלס' -
עשית משהו ?

להוסיף תדירות ל450 דחוף!
מצטרף זה כזה חסר ובפרט בחגים וערבי שבת כשרואים את קו 350 בתדירות גבוהה ובירושלים קו 402 כל דקה ורק קו 450 מגיע מפוצץ פעם ברבע שעה !!
{אולי בכלל שזה אגד ואפיקים יותר יעילים או בגלל שאין תחרות כמו בקו 402 שיש קו 422 מאפיקים

בכל מקרה תודה רבה ובהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

משרד מבקר המדינה מקיים בימים אלו סקר רשמי על שביעות הרצון מהתחבורה הציבורית.
זה לא עוד סקר כללי – זו הזדמנות אמיתית להשמיע קול ולהשפיע על מדיניות והחלטות.

🔗 קישור לסקר (לוקח כדקה):

בדגש מיוחד: בני ברק והעומסים הבלתי נסבלים

כבר קרוב לחצי שנה מתבצעות עבודות תשתית נרחבות ברחבי בני ברק, והעיר נמצאת למעשה בשיתוק תחבורתי כמעט מוחלט.
שיבושי התחבורה הציבורית הפכו לשגרה, והעומסים – לבלתי נסבלים.

נסיעה מכביש 4 אל תוך העיר, או יציאה מבני ברק דרך רחוב רבי עקיבא לכיוון רחוב השומר, הפכה למשימה שיכולה להימשך זמן בלתי סביר.
פקקים אינסופיים, אוטובוסים תקועים, איחורים קבועים ופגיעה קשה באיכות החיים של התושבים.

השאלות שדורשות מענה:

מהי התוכנית הכוללת להתמודדות עם המצב?

האם קיים לוח זמנים ברור לסיום העבודות?

אילו פתרונות זמניים ניתנים כדי להקל על התחבורה הציבורית בזמן העבודות?

לא ניתן להשלים עם המשך התנהלות כזו.
הציבור מצפה לאחריות, לשקיפות ולפתרונות מעשיים – עכשיו, לא בעתיד הרחוק.

🙏 ממליץ לכולם להקדיש דקה, למלא את הסקר ולהדגיש את המצב בבני ברק.
רק ככה יש סיכוי שמשהו יזוז.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה