עם תגובות נרגשות שכאלה (ואני מדברת על אלו שהיו בפלאפון..)ברוך ה'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין-על-ליבליב-שלנו-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(חבל שאין פה כזה סמיילי כמוט בג'ימייל שבוכה מאושר)
אנחנו לא יודעים להעריך מספיק את האוצר המהלך של טוב הלב האדיר וידע הזהב שמסתובב בענווה בינותנו!!!!!
זה הסתדרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!
ולא רק זה. זה גם סידר לי בעיות קודמות שהיו לי.
אין אין אין על ליבליב שלנו אוהוההההה (יש לזה מנגינה, נו. לא משנה)
נו אז איך סידרת?עם תגובות נרגשות שכאלה (ואני מדברת על אלו שהיו בפלאפון..)
תבואי כל יום.
לא סתם, שלא תדעי עוד בעיות דרייברים לעולם.
וגם אם..
עכשיו את כבר יודעת איך לטפל בזה לבד ויכולה גם להעביר את הלפיד הלאה!
(אימוג׳י עם מבט חודר מלא באמונה-שאצל פרוג הוא נראה ככה)
הצלחות יקרה וחמודה![]()
אני יותר אוהב שעונים לי על השאלה.לה׳ פתרונים.
![]()
תנסי לעשות כך:לא הסתדרתי
צריכה עזרה בדחיפות
כל עזרה תעזור
אין לי איך להסיר את הדרייבר כי הווינדוס לא מוצא אותו בכלל
לא משנה שהתקנתי איזה 50 פעם
חחחח דמעות(אימוג׳י עם מבט חודר מלא באמונה-שאצל פרוג הוא נראה ככה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים