מצב טיסה - תעלומה?

• הוסף לסימניות
הבנתי שהפעלת מצב טיסה מכבה רשתות אלחוטיות.
המחשב שלי מוגדר על מצב טיסה ועם זאת מחובר לרשת.
אני פותחת אתרים, שולחת ומקבלת מיילים, הכל כרגיל.
יש למומחים הסבר?

• הוסף לסימניות
אולי לא מוגדר נכון, ואולי אתם מחוברים לרשת עם חוט ולא אלחוט.

• הוסף לסימניות
מחוברת לרשת דרך נט-סטיק.
מופיע סמל מטוס בשורת המשימות ומצב טיסה לחוץ (אין לי אפשרות לשנות זאת, אני לוחצת לבטל ואין תגובה).

• הוסף לסימניות
למטה בשורה של המשימות בצד השמאלי יש כזה חץ ואחרי זה יש עגולים שמראה שהאינטרנט מחובר תכנסו לזה אז יש לך שמה מצב טיסה תעשו את זה על כבוי [בלחיצה על זה ] ואז אין לך את המצב טיסה ואם זה לא הולך אז תוצאי את הנסטיק ותעשו כבוי ואח"כ תכנסו בחזרה

• הוסף לסימניות
1583690967971.png

זה מה שמופיע לי.
לא עזר לכבות ולהדליק.
לא עזר להוציא את הנטסטיק.

• הוסף לסימניות
מצב טיסה לא משבית חיבור דרך נטסטיק
אם זו הסיבה,
אז מדוע רק לאחרונה זה כך?
עד לפני שבוע בערך, היה מופיע סמל אחר במקום המטוס (כמו מסך של מחשב)

• הוסף לסימניות
תפקידו של מצב טיסה להשבית את כונות האלחוט במכשיר כגון ווי פיי,
לכך הנטסטיק לא מושפע כלל ממצב טיסה.
נסו להתחבר לנט סטיק דרך ווי פיי (ע"י חיבורו לחשמל) קרוב לוודאי שזה לא יצלח עד אשר תבטלו את המצב טיסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה