מצב שינה בווינדוס 7

• הוסף לסימניות
התקנתי ווינדוס 7, הכל טוב ויפה. חוץ מזה שאין לי מושג איך שולטים על ההגדרות במצב שינה. אני רוצה שברגע שאלחץ על כפתור ההדלקה, המחשב יחזור לעצמו ולא בכל תזוזה של העכבר או המקלדת. בתקווה שהובנתי. תודה מראש לעוזרים.

• הוסף לסימניות
לוח הבקרה>חומרה וקול
מתחת לקטגורייה 'אפשרויות צריכת חשמל' מופיע 'שנה את תפקידם של לחצני ההפעלה'.
(או לחילופין באפשרויות צריכת החשמל בחלונית בימין).
שם, בחר בלחצן ההפעלה של המחשב ב'שינה (Hibernate)'.
זה מה שאתה מחפש.

יעויין http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/Sleep-and-hibernation-frequently-asked-questions

• הוסף לסימניות
אני רוצה שלא כל תזוזה של העכבר או המקלדת יגרמו לו להדלק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;557258:
אני רוצה שלא כל תזוזה של העכבר או המקלדת יגרמו לו להדלק

ואני רוצה שתקרא את תשובתי שוב...
ייתכן שבהתאם למחשב בו אתה משתמש או לחוסר בדרייברים, לא מופיעה אצלך האפשרות 'שינה (Hibernate)' אלא רק 'שינה' בלבד.
אם זה כך, עדכן, ואנסה לפתור לך.

• הוסף לסימניות
גש למנהל התקנים תחת התקן העבכב והמקלדת בחר במאפיינים לשונית ניהול צריכת חשמל במידה ויש בטל את האפשרות

אפשר להתקן זה להוציא את המחשב ממצב המתמנה או שינה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;557266:
ואני רוצה שתקרא את תשובתי שוב...
ייתכן שבהתאם למחשב בו אתה משתמש או לחוסר בדרייברים, לא מופיעה אצלך האפשרות 'שינה (Hibernate)' אלא רק 'שינה' בלבד.
אם זה כך, עדכן, ואנסה לפתור לך.

זה מה שמופיע לי. איפה ובמה לבחור?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    2.3 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נראה לי שכבר כתבתי...
נכתב ע"י שמח לעזור;557257:
שם, בחר בלחצן ההפעלה של המחשב ב'שינה (Hibernate)'.
בשורה מעל התפריט שפתוח שם, בחר בשינה עם הסוגריים הללו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה