מצב שינה במחשב

• הוסף לסימניות
השתנה לי משהו במחשב, אולי מישהו יכול לעזור לי ולמקד אותי איך להחזיר למצב הקודם:
כשעזבתי את המחשב , אחרי כמה דקות המסך השחיר והמחשב השתתק. כדי להעיר אותו הייתי צריכה להזיז את העכבר בלבד והוא התעורר. הקלדתי סיסמה ואז מיד ראיתי את המסך בדיוק כמו שהשארתי אותו לפני שעזבתי.
משהו השתנה בימים האחרונים, ובכל פעם שאני עוזבת את המחשב הוא נכבה לגמרי. אני כבר לא יכולה להעיר אותו ע"י העכבר אלא רק בעזרת כפתור ההפעלה הראשי, ואז הוא מפעיל את המחשב ממש מחדש.
איך אני מחזירה למצב הקודם?
אציין שיעצו לי לשנות הגדרה בלוח הבקרה> אפשרויות צריכת חשמל, אבל זה לא זה. שם אם אני מגדירה לו להכנס למצב שינה הוא נרדם לחלוטין ומתעורר כמו בימים האחרונים-מפעיל את עצמו מחדש, ואם אני משאירה מצב של "מצב שינה אף פעם" הוא נשאר דלוק לגמרי כולל המסך, ושומעים שהוא עובד.

תודה מראש למסייעים.

• הוסף לסימניות
צריך לשנות באפשרויות צריכת חשמל.
ואם לא ב'שומר מסך'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1177820:
צריך לשנות באפשרויות צריכת חשמל.
ואם לא ב'שומר מסך'.

באפשרויות צריכת חשמל לא הצלחתי לפתור את הבעיה, כי המחשב ממשיך לפעול כל הזמן אפילו שהוא לא בפעולה, ואם מגדירים לו מצב שינה הוא נכבה לגמרי. וקודם הוא היה נח כשלא נגעו בו והתעורר עם נגיעה בעכבר ישר לסיסמה ולא היה צורך להפעילו מחדש.(מצורף קובץ בו מופיע ההגדרות הנוכחיות שמכבות לגמרי את המחשב במצב שינה)
ובקשר לשומר מסך-איפה לנסות להגדיר?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 20.1 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מעניין, גם אצלי התופעה הזו החלה לאחרונה,
המחשב כאילו דלוק (הנורה הקטנה שבו דלוקה)
אך לא רואים כלום במסך למרות שהוא דלוק,
ורק ע"י לחיצה על כפתור ההפעלה המחשב מתעורר לחיים...

חשבתי שזה איזה סוג של באג במחשב שלי,
אבל אולי בכל זאת זה משהו בהגדרות? (למרות שלא נגעתי בהם לאחרונה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנטה;1178137:
מעניין, גם אצלי התופעה הזו החלה לאחרונה,
המחשב כאילו דלוק (הנורה הקטנה שבו דלוקה)
אך לא רואים כלום במסך למרות שהוא דלוק,
ורק ע"י לחיצה על כפתור ההפעלה המחשב מתעורר לחיים...

חשבתי שזה איזה סוג של באג במחשב שלי,
אבל אולי בכל זאת זה משהו בהגדרות? (למרות שלא נגעתי בהם לאחרונה)

מתעורר לחיים ומפעיל את עצמו מחדש? או מתעורר לחיים ומגיע מיד לסיסמא או לשולחן העבודה שהיה קודם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1178194:
מתעורר לחיים ומפעיל את עצמו מחדש? או מתעורר לחיים ומגיע מיד לסיסמא או לשולחן העבודה שהיה קודם?

לא מפעיל מחדש, מגיע למקום שבו בוחרים את שם המשתמש (אין אצלי סיסמא בכניסה למחשב..)

• הוסף לסימניות
גם אצלי הזזה של העכבר לא עוזרת.
אבל לחיצה על alt+ctrl+del כן מעירה אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה