מצגות ולומדות לימודיות

• הוסף לסימניות
שבוע טוב לכולם,

אני מעוניינת ליצור מצגות קצרות ולומדות עבור בתי ספר / גנים המתאימים לצרכי הציבור החרדי, כחומר עזר בהוראה

השאלה שלי היא, אם בציבור שלנו יש לזה ביקוש?
האם, כיום, 'מותר' בבתי הספר והגנים להכניס את זה?
האם זה יעניין מורות וגננות?
והאם מורות וגננות, או לחילופין ההנהלה, מעוניינים להשקיע בדברים כאלו?
כמובן, שבתנאי שהלומדות תהיינה מעולות...

כל מורה / גננת / מלמד שיענה/תענה מהעמדה שלו/ה, או לחילופין, אם שמעתם/ן משהו מההנהלה/מהצוות - יעזור לי מאד
(אינני רוצה להשקיע משאבים וזמן ובסוף להיתקע עם חומר טוב, מחוסר ביקוש)

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
נפלת על תחום טוב.
אני יודעת על סמינר בי-ם שמוציא עכשיו מחזור ראשון ממסלול של הטכנולוגיה לשירות ההוראה.
הם הגיעו אלי למסור שיעור.
אותי כמורה זה הרתיע למרות שאחרי צהריים אני במשרת גרפיקאית ויש לי יותר מאשר נטיה לתחום.
הילדות לא פעילות ולא מספיק לומדות ולא, בסופו של יום גם לא יודעות את החומר. מאד הפריע לי.
שאר המורות מאד התלהבו ודאגו לנכס לנו את הסמינרסטיות הנ"ל עוד פעמים רבות.

אולי כתוספת והעשרה לחומר שכבר נלמד זה היה טוב.
כהעברת החומר בפעם הראשונה- זה היה גרוע.
ואם כתוספת לחומר הנלמד יש לקחת בחשבון, להרחיב יותר, שהרי הבסיס ידוע לבנות.

מתי כן הייתי לוקחת מצגת/ סרט? בעיקר בשיעורי טבע.
אז אין כמו סרט להמחיש דברים. ולערוך ניסויים שלא מתאפשרים לך בכיתה.
אבל גם אז, לאחר שלמדו את החומר בצורה פרונטלית או בשילוב לימוד פרונטלי,לא כתחליף.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
מצד שני, אני מורה בכמה בתי ספר בכמה ערים. אני לא רואה את עצמי 'סוחבת' ילדות לחדר המחשבים / מולטימדיה / אור קולי וכו' בשביל סרט של 10 דקות ועוד לחכות שהם ילמדו עם זה.
גם בבתי ספר המבוססים שיש ציוד אורקולי משוכלל, אין אותו בכל כיתה ולהעביר זמן על כך - נראה לי קצת הזוי.
אולי בבתי ספר מתקדמים (לדו' חב"ד - שיש לבנות מחשבים ניידים וכו') זה יכול ללכת יותר.
לא כל כך נראה לי בבתי יעקב בסטנדרטיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;609499:
מצד שני, אני מורה בכמה בתי ספר בכמה ערים. אני לא רואה את עצמי 'סוחבת' ילדות לחדר המחשבים / מולטימדיה / אור קולי וכו' בשביל סרט של 10 דקות ועוד לחכות שהם ילמדו עם זה.
גם בבתי ספר המבוססים שיש ציוד אורקולי משוכלל, אין אותו בכל כיתה ולהעביר זמן על כך - נראה לי קצת הזוי.
אולי בבתי ספר מתקדמים (לדו' חב"ד - שיש לבנות מחשבים ניידים וכו') זה יכול ללכת יותר.
לא כל כך נראה לי בבתי יעקב בסטנדרטיים.

אצלינו הסמינריסטיות הגיעו עם הציוד לכיתות (מחשב נייד+ מקרן).
אבל זה באמת כי הן הגיעו להעביר את השיעור.

תשובה כהלכה, זו אכן נקודה למחשבה.
אם את מעוניינת להכין מצגות ולשלוח אותם בדיסקים להתעסקות המורה, לרוב המורות יעדיפו לוותר על הכאב ראש. אם את מציעה את עצמך להגיע למין שיעור העשרה, זה כבר יתקבל אחרת. אבל אז:
א. המחיר לכאורה יהיה בהתאם
ב. זה יצטרך להיות מאד ברמה כדי להצדיק להזמין אותך לבוא. (זה לפנות שיעור, לקבוע איתך תאריך מראש והמחיר וכו'.... ולא איזה דיסק שאשלוף יום קודם כתצ'ופר לבנות)

אולי תתני אופציה של הפעלה עצמית ואופציה מורחבת של מסירה שלך תוך כדי. כשלכל אחד מהמקרים תמחור שונה.

נ.ב.
אם את מוכרת דיסק למורה / בי"ס, אין לך כל כך שליטה על ההעתקה שלו. כדאי לחשוב ע"ז...:(

שוב, בהצלחה!

.

.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;609499:

מה זאת אומרת יש להן מחשבים ניידים? מה, הן מביאות מחשב לבית הספר? ככה זה עובד רשמי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;611075:
מה זאת אומרת יש להן מחשבים ניידים? מה, הן מביאות מחשב לבית הספר? ככה זה עובד רשמי?
לא מכירה אישית, אבל אמרו לי שבתיכון של חבד זה הנוהל הרישמי

• הוסף לסימניות
בבתי ספר שאינם מופלים לרעה ע"י הרשות המקומית.
אמורות להיות לפחות 2 כיתות בבית ספר שיש בהן כתה "חכמה" שפירושו:
ברקו ומס המוקנים קבוע בכיתות.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יכול לרוץ
אבל נראה לי שלא מומלץ לפרסם כזה רעיון בכזה פורום....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;611111:
בבתי ספר שאינם מופלים לרעה ע"י הרשות המקומית.
אמורות להיות לפחות 2 כיתות בבית ספר שיש בהן כתה "חכמה" שפירושו:
ברקו ומס המוקנים קבוע בכיתות.
הלוואי! בואי תראי לי בית ספר בית יעקב אחד שיש לו את זה! אני הולכת לשלוח לו קורות חיים...
ברצינות, אני מדברת מתוך בתי הספר - לצערינו לא זכינו לראות את המוצר הזה על שולחנינו. ואם אני יפרט באלו רשויות אני עובדת: בני ברק, אשדוד, ת"א ופתח תקוה. אני לא חושבת שכל כך הרבה רשויות מפלות.

• הוסף לסימניות
אני מכירה כמה. בפתח תקוה זה קים למשל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;611425:
אני מכירה כמה. בפתח תקוה זה קים למשל.
איפה? באיזה בית ספר?
אני לא זכיתי לראות בבית הספר שלי. וגם לא שמעתי על אחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;611319:
לדעתי זה יכול לרוץ
אבל נראה לי שלא מומלץ לפרסם כזה רעיון בכזה פורום....

מדוע?

• הוסף לסימניות
גני הדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה