מצגות לא עובדות

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה ביקשה ממני לשאול - יש לה ווינדוס xp
וכבר תקופה ארוכה שכשהיא מעלה סרטים או מצגות - עולה רק הפס קול בלי המצגת,
יש מה לעשות או שחייבים לעשות שחזור למחשב?
האם שחזור מערכת יפתור את הבעיה?
טכנאי אמר לה שתשתמש בדיסק שניתן לה כשקיבלה את המחשב כדי לשחזר אותו...

תודה מאד!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שנמחקו לה מקודדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;806125:
יכול להיות שנמחקו לה מקודדים

סליחה על הבורות, אבל מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני ממליץ

לעשות תיקון לוינדוס באמצעות דיסק ההתקנה של וינדוס אני עשיתי ככה כמה פעמים - כל המחשב מסתדר

אם תרצה פרטים אוכל להדריך אותך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתחיל;806176:
לעשות תיקון לוינדוס באמצעות דיסק ההתקנה של וינדוס אני עשיתי ככה כמה פעמים - כל המחשב מסתדר

אם תרצה פרטים אוכל להדריך אותך

מה עושים אם המחשב הגיע אליהם עם ווינדוס מותקן?
(הם קיבלו אותו בפרויקט של העירייה)

מה שגרף הול צרף עובד על אותה בעיה?

ושוב - תודה מאד מאד!!!

• הוסף לסימניות
כנראה עניין של מקודדים או בשמו הלועזי CODEC.
בהגדרה גסה זה כביכול המתורגמן של המדיה למחשב.

נסו להוריד את זה, ולהתקין.

סתם הערה:
למה זה רלוונטי לשאלה? אם הבעיה הייתה אצלכם זה פיתרון שונה?
נכתב ע"י ספירלה;806121:
קרובת משפחה ביקשה ממני לשאול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;807167:
סתם הערה:
למה זה רלוונטי לשאלה? אם הבעיה הייתה אצלכם זה פיתרון שונה?

רציתי מראש להבהיר שאין לי דרך לבדוק או לדעת בדיוק מתי זה קרה, על אילו קבצים וכו'

אני חסומה בנתיב, הם אמורים לאשר לי לפתוח את האתר הזה?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הלינק אמור להוביל ישירות להורדה מבלי להתעכב באתר כלשהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה