כללי מצגת אינטראקטיב

• הוסף לסימניות
באינדזיין, איך אני עושה את זה? יש למישו הדרכה כלשהיא?
זה די דחוף לי
תודה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ‏צילום מסך 5776‏.02‏.07 ב‏.04.21.13 אחה״צ.png
    KB 96.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה!!!!!!!!!!
אבל מה קודם?
איך אני מסדרת את הכל?
אין איזה הדרכה?

• הוסף לסימניות
מציעה לכם קודם לעשות חיפוש בפורום, יש פה הסבר מצוין של "ונתנו" על יצירת כפתורים בקובץ, אם אמצא אעתיק לכם קישורים.
נתחיל מחיפוש המילה "היפרלינקים", "אינדיזיין אינטרקטיב"... ;)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות שהכפתור שלוחצים עליו יגדל מעט בלחיצה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1809801:
יש אפשרות שהכפתור שלוחצים עליו יגדל מעט בלחיצה?

יש אפשרות להגדיר איך ייראה הכפתור כאשר עומדים עליו וכאשר לוחצים.
אחרי הגדרת הכפתור תלחצי על השורה של click ושם תגדילי את "הכפתור" (במקרה הזה, המשולש).
בעצם כך את מגדירה את מצב "קליק".

קבצים מצורפים

• כפתוריםם.png
    KB 41.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1810465:
יש אפשרות להגדיר איך ייראה הכפתור כאשר עומדים עליו וכאשר לוחצים.
אחרי הגדרת הכפתור תלחצי על השורה של click ושם תגדילי את "הכפתור" (במקרה הזה, המשולש).
בעצם כך את מגדירה את מצב "קליק".

שמתי אוביקט
שכפלתי אותו שוב במקום
הגדרתי אותו ככפתור לחיצה לעמ' מסויים
לחצתי על קליק והגדלתי את התמונה במסמך עצמו,
כיצד אני מעלימה אותו עד להפעלה?
ז"א, עד שהעכבר יגיע לאיזור?

• הוסף לסימניות
בבדיקה נוספת אני רואה שזה אפשרי ע"י אנימציה.
כלומר, מה שהעליתי נכון רק לשינויי גוון או שקיפות עבור מצב "קליק", או מקשר לאנימציה שמגדילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה