מידע שימושי מצגת חתונת ה100

• הוסף לסימניות
המצגת נערכה ע"י איגוד קופות הצדקה בארץ הקודש

קבצים מצורפים

• מצגת חתונות איכות נמוכה.pdf
    1.3 MB · צפיות: 159
  • הוסף לסימניות
1.JPG

23.JPG
234.JPG

23456.JPG

258.JPG

2587.JPG

654.JPG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מסתבר שאין מישהו שחושב שלא נכון לעשות כך.
כמה סיכויים שזה אכן יקרה בפועל?
לדעתי שואף לאפס!!

• הוסף לסימניות
מסתבר שאין מישהו שחושב שלא נכון לעשות כך.
כמה סיכויים שזה אכן יקרה בפועל?
לדעתי שואף לאפס!!
יש קהילות [חסידיות]שכבר מתחילים בהליכי הטמעת העניין בקרב הציבור לקבוצות סגורות יש כח מלכד אחדותי ומשמעת רבה מאוד

• הוסף לסימניות
נבירותיי ורבותיי מ-ה-פ-ך עוד כמה שנים אומר לילדיי שאני זוכר עוד שאנשים היו משלמים 2000 ש''ח לזמר והם לא יאמינו לי ואז אומר להם שלצלם שילמו6.000 ש''ח והם יהו בטוחים שמהוא קרה לאבא שלהם ואז הוציא להם את האלבום תמונות של החתונה שלי והם ישאלו אותי מה למה היו לך כ''כ הרבה אנשים בחתונה מה לכולם היה כך ואני אסביר להם שאנשים פשוט זרמו כעדר וביזבזו כספים וחתן שדיברו איתו על חתונה פחות מ400 איש אז חרב עליו עולמו הוא הרגיש, ואז פתאום הגיע בשנת תש''פ וירוס בשם קורונה ואנשים אט אט החלו להיתפכח זה לא קרה מיד אבל אז התחיל התהליך לאט לאט עד שהיום בתתי''א מי שעושה חתונה עם למעלה מ300 איש כל בני ברק שומעת ומדברת על החתונה הגדולה...

• הוסף לסימניות
נבירותיי ורבותיי מ-ה-פ-ך עוד כמה שנים אומר לילדיי שאני זוכר עוד שאנשים היו משלמים 2000 ש''ח לזמר והם לא יאמינו לי ואז אומר להם שלצלם שילמו6.000 ש''ח והם יהו בטוחים שמהוא קרה לאבא שלהם ואז הוציא להם את האלבום תמונות של החתונה שלי והם ישאלו אותי מה למה היו לך כ''כ הרבה אנשים בחתונה מה לכולם היה כך ואני אסביר להם שאנשים פשוט זרמו כעדר וביזבזו כספים וחתן שדיברו איתו על חתונה פחות מ400 איש אז חרב עליו עולמו הוא הרגיש, ואז פתאום הגיע בשנת תש''פ וירוס בשם קורונה ואנשים אט אט החלו להיתפכח זה לא קרה מיד אבל אז התחיל התהליך לאט לאט עד שהיום בתתי''א מי שעושה חתונה עם למעלה מ300 איש כל בני ברק שומעת ומדברת על החתונה הגדולה...
ואז צלצול שעון המעורר העיר אותי מהחלום המתוק.

• הוסף לסימניות
ואז צלצול שעון המעורר העיר אותי מהחלום המתוק.
ומי שרוצה להמשיך לישון ימשיך לישון ולחשוב שכולם חולמים..ומי שרוצה להיתעורר ולהבין שלראשונה היה השבוע כינוס של כל הקהילות בארץ מסאטמר ועד סאדיגורא אז אכן כדאי שיקשיב לצלילי המהפך שהחלו לצלצל כשעון מעורר מדגם קורונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה