כללי מצגת לבר מצווה

• הוסף לסימניות
הלקוח מעוניין בקליפ קצר לבר מצווה הכולל: קטעי ווידאו, תמונות ומוזיקת רקע.
השאלה אם עושים מצגת בפאוור פוינט או בפלאש או שחייבים עריכת ווידאו
וכן מה המחיר שגובים על עבודהכזו?? לציין שאורך הקליפ אמור להיות 7-10 דקות

תודה

• הוסף לסימניות
powerpoint כבר לא מלהיב לדעתי. כמובן שעורכים מצגות כאלו בפרימייר, אפשר להיות מקצועיים ולשלב אפטר אפקטס וכו'
לדעתי פלש לא מתאים בכלל סרטים מכבידים עליה.

• הוסף לסימניות
מה המחיר שגובים עבור כך??

• הוסף לסימניות
אני עובדת בסיסי עם מובי מייקר, אני מתחילה בתחום העצמאי אבל ספצית בתוכנה הזאת (ז"א יש לי מהירות עבודה) ולוקחת בין 100 ל-130 ש"ח לשעה.
יוצא לי בערך שעת עבודה לדקת סרט.
סרט כך הייתי מתמחרת בכ-1000 ש"ח בתנאי שהתמונות מגיעות כבר סרוקות (במידה והן לא דיגיטליות)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה לא יקר??!
על כמה תמונות מדובר??

• הוסף לסימניות
אני שמה כל תמונה בין 5 ל-7 שניות.
זה יוצא די הרבה תמונות.
מקובל בדר"כ שעה עריכה לדקת סרט.
עכשיו סגרתי עם מישהו על מצגת ב1000 ש"ח.
אנשים משלמים כאלו סכומים,
אבל צריך בכזה מחיר להביא תוצאות נאות.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה