מצגת ליום השנה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לערוך מצגת על סבא שלי, שתוצג ביום השנה.
יש למשהו רעיונות למוטיב מרכזי, לדוג' ספר, שכל פרק בחייו יעבור לדף הבא, או משהו יותר מקורי?

אשמח מאוד לרעיונות.
תודה.

• הוסף לסימניות
אולי יש לכם רעיון..??

• הוסף לסימניות
אפקט האבן והשלולית - מעגלי השפעה.

חלוקה לנושאים:
מעגל אישי - דברים שקשורים אליו, הקפדות, מיוחדות וכד'
מעגל משפחתי - השפעתו וקשריו עם בני משפחתו.
מעגל חברתי - כנ"ל, קשריו ופעילותו למען הקהילה (מידות, סיפורים וכו')

• הוסף לסימניות
חלוקה לפי התורה - החומשים
בראשית - ייחוסו ,שורשיו ושושלת המשפחה
שמות - שמות הצאצאים, הנכדים והנינים (אני יצרתי עץ עם ענפים כפי מספר המשפחות והילדים היו העלים ולפי התור כל עלה עף למיקומו) ולתת הדגשה לשמות שניתנו על שמו ושמות הוריו
ויקרא - קורות חייו סרטונים ותמונות החל מילדותו, נערותו, חתונתו לידת הילדים וסתם דברים מהווי המשפחה עד עצם היום הזה
במדבר - בד"כ כל סבא או אב השפחה הוא אדם שהיה גר בגולה, חו"ל - לספר על זה
או לקחת את זה לקשיים שהיו לו בחייו והתגבר עליהם
דברים - הספדים ודברי שבח עליו
מקווה שהרעיון מובן

• הוסף לסימניות
אני עשיתי למשפחה ליום שנה של הסבתא,
הנושא היה אשת חיל
והכל היה בנושא שכל ילד הוא נר שמוסיף לנרות שבת
הם שרו שיר מאד מרגש עם חרוזים, ופזמון שכל פעם חזר...

יצא מהמם!!!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עוד רעיון

אני ערכתי גם מצגת בסגנון אבל שם למשפחה היה רעיון שהם הסריטו את כל המשפחה הכוללת
אחים אחיות דודים נכדים וכו" וכל אחד סיפר איזשהו סיפור מצחיק שקרה לו עם הסבא.
דווקא מאוד נחמד.בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה