מצגת לערב הורים- דחוף להיום

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות מצגת קצרה לערב הורים של בי"ס.
עקב תקלה קטנה נתקענו ואני מחפשת בדחיפות מצגת מעניינת לעמהות, משהו קצר ועוצמתי.
למי יש רעיון? דחוף.

• הוסף לסימניות
לא מצגת אלא ספוקן וורד,
מכירה מישהי שעשתה קטע ספוקן וורד מהממם על ההכנות לשבת בליווי חליל
אם מתאים לך, בערך רבע שעה

• הוסף לסימניות
אני צריכה מצגת, בעלות לא מדי גבוהה, כאשר מביאים משהי זה עולה יותר.

• הוסף לסימניות
עד איזה מחיר את מעוניינת?
יתכן שיש לי משהו

• הוסף לסימניות

העשרה מקצועית לאסיפת האמהות בגן שלך – מיני-הרצאה מתנה!

טרם הספקת לקיים אסיפת אימהות השנה?

זו ההזדמנות שלך להעניק לאימהות ערב מרתק וחוויה חיובית.

יש לי הצעה מיוחדת בשבילך לאסיפה של שנת תשפ"ו!

נעים מאד.

שמי רוחי שורצברט, מנחת הורים.

בניתי "מיני-הרצאה" ממוקדת (15 דקות), המותאמת במיוחד לשילוב כחלק מתוכנית אסיפת האמהות שלך

זהו תוכן קצר, ענייני ומעורר מחשבה, שיעניק לאמהות "טעימה" מעשירה ויעבה את תוכן הערב.

• אורך: 15 דקות
  • עלות: ללא תשלום (במסגרת מהלך התרחבות והיכרות!)
  • היכן: ההצעה מוגבלת לגננות המפעילות גן בבית שמש בלבד.​
רוצה את ההרצאה המלאה?
אני מעבירה הרצאות מלאות (45 דקות) בנושאי הורות וחינוך, במחיר 800 ₪.
כעת, את מקבלת את ההזדמנות לחוות את איכות התוכן וההנחיה שלי ללא עלות.
לתיאום וקביעת תאריך
מספר המקומות המוקדשים ל"טעימה" מוגבל.
אם את גננת בבית שמש ומעוניינת להזמין הרצאה קצרה ומרתקת לאסיפה שלך – אנא צרי קשר בהקדם:
רוחי שורצברט
0527168400

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה