מצגת לצפייה - 'אומן'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;653030:
תודה!

גילוי נאות: אני לא עובד מטעם יחסי הציבור של ברסלב.

תיארתי לעצמי, פשוט הצעתי רק על מנת שתוכל להעלות את הרמה של המצגת היפה הזו,שתחליף כמה תמונות שבכלל לא משקפות את ההלך רוח הרוחני של רבנו הקדוש!!

אבל בכל זאת-אני חוזרת ואומרת-עבודה יפייפייה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חגית148;653161:
תיארתי לעצמי, פשוט הצעתי רק על מנת שתוכל להעלות את הרמה של המצגת היפה הזו,שתחליף כמה תמונות שבכלל לא משקפות את ההלך רוח הרוחני של רבנו הקדוש!!

התכוונתי לומר שאיני אמון על "ההלך הרוח הרוחני של רבנו הקודש"
אני כן אמון לספר לדעתי את "הלך הרוח" שלדעתי היה שם, וזה מה שיש לדעתי במצגת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חגית148;653027:
יעקב- כעיקרון המצגת מאד מאד יפה:):)
אישית אני הייתי מחליפה כמה תמונות שלא ממש משקפות את ברסלב האמיתית בתפארתה...

בסה'כ-- מרגש מאד
ממש פתח לי את הלב, ועשה לי הרבה געגועים לרבנו!!!!
מצגת יפהפיה יעקב !!
אני לא ראיתי שום תמונה שמציגה איזה שהוא מחזה לא נעים או מביש את " רבנו הקדוש " !!

גילוי נאות :

" רבנו הקדוש " הוא האר"י זצ"ל או רבי יהודה הנשיא!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;653190:
התכוונתי לומר שאיני אמון על "ההלך הרוח הרוחני של רבנו הקודש"
אני כן אמון לספר לדעתי את "הלך הרוח" שלדעתי היה שם, וזה מה שיש לדעתי במצגת.

זכותך!!!
עלה והצלח!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;653213:
מצגת יפהפיה יעקב !!
אני לא ראיתי שום תמונה שמציגה איזה שהוא מחזה לא נעים או מביש את " רבנו הקדוש " !!

גילוי נאות :

" רבנו הקדוש " הוא האר"י זצ"ל או רבי יהודה הנשיא!!!

מי אמר לא נעים או מביש? אל תכניס מילים שלא נאמרו.
יש עניינים שדורשים קצת יותר קדושה בעיניי אנשים מסוימים.זו הבעת דעתי סה'כ.

ולגבי רבנו?? זה כבר טעם אישי של כל יהודי.
שתזכה להתקרב לצדיק האמיתי שבעינייך-באמת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חגית148;653352:
ולגבי רבנו?? זה כבר טעם אישי של כל יהודי.
שתזכה להתקרב לצדיק האמיתי שבעינייך-באמת!

תודה תודה ואמן
באמת רק רציתי להבהיר שכשאדם קורא בספרים קדושים והוא רואה את צמד המילים הללו אז הכוונה לאר"י הקדוש או לרבי יהודה נשיאה . אכן כל אדם צריך וחייב להתקרב לצדיק ע"מ שיורהו מדרכיו וילמד ליראה ולאהבה את השם יתברך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;653358:
תודה תודה ואמן
באמת רק רציתי להבהיר שכשאדם קורא בספרים קדושים והוא רואה את צמד המילים הללו אז הכוונה לאר"י הקדוש או לרבי יהודה נשיאה . אכן כל אדם צריך וחייב להתקרב לצדיק ע"מ שיורהו מדרכיו וילמד ליראה ולאהבה את השם יתברך.

לא זכור לי על ספרים בהם הצירוף "רבנו הקדוש" מתייחס לאריז"ל
לגבי רבי יהודה - הכוונה היא לרבי יהודה הנשיא, ולא כפי שכתבת לרבי יהודה נשיאה, שהיה נכדו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;653375:
לא זכור לי על ספרים בהם הצירוף "רבנו הקדוש" מתייחס לאריז"ל
לגבי רבי יהודה - הכוונה היא לרבי יהודה הנשיא, ולא כפי שכתבת לרבי יהודה נשיאה, שהיה נכדו
אוקיי !! מקבל!
אמנם לפי הזכור לי בספרי ר' חיים ויטל הקפיד לקרוא להאר"י הקדוש רבנו הקדוש ובעקבותיו נמשכו כל המשוחחים בשיח הקבלה להזכיר את האר"י בצירוף זה. אבל המידע הזה הוא לא ברור לי ב100% !!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;653488:
אוקיי !! מקבל!
אמנם לפי הזכור לי בספרי ר' חיים ויטל הקפיד לקרוא להאר"י הקדוש רבנו הקדוש ובעקבותיו נמשכו כל המשוחחים בשיח הקבלה להזכיר את האר"י בצירוף זה. אבל המידע הזה הוא לא ברור לי ב100% !!

מהרח"ו מכנה את האר"י הקדוש "מורי ז"ל"

• הוסף לסימניות
מדהים!!! ממש אומנות!
תמונות מזוית מקורית ומיוחדת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה