תפני למתווכת בשם לאה שוורץ או מלכי אלבוםשלום לכולם
אני מחפשת מצגת מחזקת ומרגשת עם קטעי שירה ומדרשים בנושא חזרה בתשובה והימים הנוראים
עבור קבוצת בנות בגילאי תיכון (ליטאי)
אשמח לקבל מידע והמלצות
תודה רבה
איך משיגים אותה?יש פעם בשנה מצגת של כל מה שהיה השנה.
כל שנה המצגת יוצאת בחודש אלול וקוראים לה "נכתב ונחתם".
היא מצגת מעוררת ומלאת תוכן אבל אין בה קטעי שירה
יש להשיג את של השנים הקודמות?יש פעם בשנה מצגת של כל מה שהיה השנה.
כל שנה המצגת יוצאת בחודש אלול וקוראים לה "נכתב ונחתם".
היא מצגת מעוררת ומלאת תוכן אבל אין בה קטעי שירה
ערכתי המנון מהמםשלום לכולם
אני מחפשת מצגת מחזקת ומרגשת עם קטעי שירה ומדרשים בנושא חזרה בתשובה והימים הנוראים
עבור קבוצת בנות בגילאי תיכון (ליטאי)
אשמח לקבל מידע והמלצות
תודה רבה
איפה משיגים?
כן.יש להשיג את של השנים הקודמות?
אני מאד אשמח לראות את הסגנון, אפילו משהו מאד ישן.
תודה
feed-back.co.il
יש את הכנסים שעשו לאחרונה כבר בכמה אולמותמצטרפת לבקשה
רוצה לעשות ערב לנשים על אלול
יש לכם תוכנית חזקה? משהו ברמה?
לא ראיתי אישיתחשוב לי מהיכרות אישית.
המלצות מהשטח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים