מצגת מפעימה באנגלית - Stunning Educational Video

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום לכולן!

אני חייבת לספר לכן על מצגת חדשה באנגלית שהפקנו, היא להיט חינוכי מרגש בעברית ועכשיו סוף סוף יוצאת לאור באנגלית מא' - ת'.

המצגת "בנייה לדורות" = Building Generations מבוקשת ביותר לערבי הורים, סמינרים, השתלמויות, תיכונים, מתנ"סים, אסיפות צוות ועוד.

מופקת בטכניקה מרתקת ומלאת מסר שורשי מרגש.

לפרטים:
נחמי בלר
03-686-10-90
1347-461-5033

קבצים מצורפים

• BUILDING GENERATIONS ADVERTISEMENT. NECHAMA BELLER PNG.png
    KB 256.6 · צפיות: 16
  • BUILDING GENERATIONS ADVERTISEMENT. NECHAMA BELLER.jpg
    1.2 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הייתי שותפה להפקה,
ומעידה מקרוב,
שמדובר בחומר איכותי ומרגש במיוחד!

• הוסף לסימניות
אולי תעלי לפה טרייליר- טעימה?!

• הוסף לסימניות
אני מורה לאנגלית בתיכון. אשמח אם תתני לטעום .

• הוסף לסימניות
ואם בלון היתה שותפה להפקה, זה אומר שזה באמת משו מיוחד ;)

• הוסף לסימניות
ולגבי טעימה - בלון, את רוצה להעלות לכאן טעימה?...

• הוסף לסימניות
אעלה בהמשך בעז"ה,
כשיהיה לי דקה של בין לבין.

• הוסף לסימניות
אז... הנה סוף סוף, הטריילר המיוחל למצגת "דמעות" באנגלית - BUILDING GENERATIONS כפי שערכה אותו במסירות ובמקצוענות "בלון" מהפורום.

צפינה בהנאה והעברנה למי שאתן חושבות שיוכל להפיק את ההנאה משכירת הוידאו השלם.

http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=3849326B446545322F55303D

• הוסף לסימניות
קישור שגוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה