מידע שימושי מצגת על ברכת "אשר יצר"

• הוסף לסימניות
לפני כמה ימים צפיתי כאן במצגת שבה מדברים כמה רבנים על ברכת אשר יצר והיא נעלמה לי.
אודה מאד למי שמוכן להפנות אותי לקישור המתאים.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אין לי מילים.
טרם יקראו...
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוריד את זה?
אני רוצה להראות לתלמידות שלי.

• הוסף לסימניות
לי אין אפשרות
אולי למי שיש דפדפן של פיירפוקס יוכל להוריד ע"פ ההדרכה כאן.

במידה ואין אפשר ליצור קשר עם דרשו ואולי הם יסכימו לשלוח.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לעדין
ואולי יש את למישהו זה גם בג'מבו?
אלף תודות לעוזרים...

• הוסף לסימניות
דוד אסתי, התחלתם במצוה וגם סיימתם.
תודה רבה!!
זכות הציבור בוודאי תעמוד גם לכם.

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה לטובת מי שעדין לא צפה במצגת הזו, היא מעוררת, מחזקת ומאפשרת לצאת מיד לעשיה וכבר בפעם הבאה לאמר את ברכת "אשר יצר" בכונה.
24 דקות צפיה בסה"כ והשפעה עצומה לכל היום.

• הוסף לסימניות
האם אפשר לשלח בקובץ שמע פשוט, כי יש שחסומים גם לג'מבו, תודה

• הוסף לסימניות
א"א כבר להוריד... התוקף פג בג'מבו בכ"א

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי, מי שמתחזק בנושא רואה ישועות.
בדור כאוב כשלנו, שכ"כ הרבה מצפים לישועה... מומלץ!

• הוסף לסימניות
גם אצלינו המשפחה התחזקה בזה מאוד.
כל אחד קיבל אשר יצר מודפס עם למינציה וב"ה רואים ניסים.

שמענו מכלי ראשון שהסטייפלר כשהיה מברך אשר יצר היה עוצם את עינו ובישיבה, לא בעמידה כאילו זה משהו חפיף...

• הוסף לסימניות
יש מצב להעלות זאת שוב לגמבו מייל?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח אם יש מישהו שיכול בבקשה להעלות לג'מבומייל.
למען נזכה גם אנו להתחזק:)

• הוסף לסימניות
אני יכולה לשלוח קישור בנט פרי.

• תודה
Reactions: 316

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה