מצגת על כל יסודות הצילום

• הוסף לסימניות
למישהו יש?

מקווה שהבקשה מתאימה לפורום.. יעזור לי מאד!!

תודה מראש לכולם!

• הוסף לסימניות
גם אני היתי רוצה
אבל לא נראה לי שיש כזו חיה....

• הוסף לסימניות
יש לי כמה מצגות שהכנתי לשיעורים שאני מוסרת.
אפשר לפנות אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על מצגת של מירלה כהן.
עכשיו קניתי ממנה.
מסביר בבהירות, ומביא להבנה מעולה, כולל תרגול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;n4883643:
עכשיו קניתי ממנה.

מה העלות?
אשמח לשמוע פרטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;n4883643:
עכשיו קניתי ממנה.

יש לך את הטלפון שלה?

• הוסף לסימניות
הקפיצו אותי לפה...
תודה על ההמלצות!
השיעורים מיועדים לחובבי הצילום שרוצים פעם אחת ולתמיד לקלוט החלק הטכני במצלמה מקצועית.
להצליח לצלם כמו המקצוענים- כל הידע המעשי והפרקטי בתוכו
איך מכוונים את המצלמה, מתי בוחרים כל אפשרות
איך יוצרים רקע מטושטש, למה התמונה יוצאת חשוכה, איך שולטים על החדות ועוד ועוד
הכל בבהירות ובשפה מובנת צעד אחר צעד תוך כדי תרגול מעשי

אשמח לענות על כל שאלה
מירלה
0527631008

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה