מצגת פשוטה שעוברת בלחיצת עכבר

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה לערוך איזושהי מצגת פשוטה שמעבירה דף בלחיצת כפתור. נראה לי שהאפשרות היחידה לעשות זאת בפאור פוינט.
יש לי עמודים מעוצבים באילוס' שאותם אני צריכה להעביר. כשאני עושה שמירה באילוס' אני שומרת כקובץ EPS וכשאני מוסיפה את התמונה בפאור פוינט הצבעים נהפכים לRGB (זורחים מאד)
האם כדי להעביר את העמודים מאילוס' צריך להעביר לפוטושופ ומשם לשמור כקובץ JPEG ולהוסיף בפאור פוינט או שי דרך אחרת?
אנא עזרו לי! זה דחוף לי והמצגת עמוסת עמודים...

• הוסף לסימניות
תשמרי באופציה שמירה למיקרוסופט אופיס. כנראה האפשרות הזו נוצרה בשבילך....

• הוסף לסימניות
איפה אני מוצאת את האופציה הזאת?

• הוסף לסימניות
תודה, מצאתי!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
עדיף באינדיזיין, פשוט תיבאי את הקבצים לעמודים באינדיזיין, ותיצאי ל pdf והרי לך מצגת Pdf ידנית.

• הוסף לסימניות
בדיוק אתמול בלילה יצרתי מצגת שכזו (בת 73 עמודים), עם אינטראקטיב (שהוא הכי פשוט שיכול להיות), אבל נראה מיליון דולר.
אם יש לך אינדיזיין, ואת רוצה קצת עזרה, צרי קשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה