מצגת קטנה שערכתי בווגס, אשמח לשמוע חו"ד

• הוסף לסימניות
חוסר הפתעה

באמת מושקעת לדעתי יותר מידי מוטיבים שחוזרים על עצמם כדאי יותר להפתיע
וליצור ענין אצל הצופה בהצלחה

• הוסף לסימניות
נחמד מאד וקצבי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואווו

ואוווו איזה יופי אין לי מילים

מאיפה כל התצלומים והאנמציות?

• הוסף לסימניות
האם באתר של קרוביס מושן יש לבצע רישום ותשלום, ע"מ להוריד. ואיך עושים זאת, לא הסתדרתי. תודה.

• הוסף לסימניות
יש בצד שמאל אפשרות של free ושם יש סרטונים חינמיים, אחרי שבחרת סרטון ולחצת עליו,
נפתח לך דף אינטרנט חדש, ושם יש אפשרות להוריד דרך תוכנת הורדה,(אני הורדתי דרך פלאשגט)

• הוסף לסימניות
פרפקטלי
קשה להאמין שאדם אחד יצר את זה ולא סטודיו שלם (עם אנימטורים,עורכים,ועוד)
היה מעניין לשמוע איך ועם מה השתמשת ליצור את זה
עלי והצליחי

• הוסף לסימניות
יש לי ווגס 8 אם משהו יודע במה זה יותר טוב מ7

• הוסף לסימניות
וואי איזה איזה מאוד התלהבתי!
כל הכבוד על הביצוע!

איך שאני מתגעגעת לתקופה של הסמינר.. :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;204195:
וואי איזה איזה מאוד התלהבתי!
כל הכבוד על הביצוע!

איך שאני מתגעגעת לתקופה של הסמינר.. :(

וואי גם את עשית הקפצה מדהימה של האשכול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה