• הוסף לסימניות
יש אפשרות לסגור מצגת של POWER POINT לקובץ של סרט?
אני זוכרת שעשיתי את זה פעם ואני לא זוכרת עכשיו איך.

אשמח אם תחכימוני.

• הוסף לסימניות
כן יש אפשרות.

קבצים מצורפים

• nm.PNG
    KB 247.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתרי;1158348:
יכול להיות שאין לי את האפשרות הזו?
אני לא מוצאת.

איזו גירסא של אופיס יש לך?
אני חושבת שהאפשרות הזו היא רק מגירסת 2010

חני

• הוסף לסימניות
מה זה אומר?
זה כשאני לוחצת שמור
מה אני אמורה לעשות במידע?

קבצים מצורפים

• Capture_2013_12_28_21_57_32_647.png
    KB 46.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ללחוץ על "לא".
להפעיל אפשרות "מטב תאימות" (תפריט קובץ, מידע).
אח"כ לסגור שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1158361:
איזו גירסא של אופיס יש לך?
אני חושבת שהאפשרות הזו היא רק מגירסת 2010

חני
2007...
זאת אומרת שאני יכולה לקחת את המצגת על אונקי ולסגור במקום אחר?

• הוסף לסימניות
נקודה למחשבה:
אני עשיתי כך אבל כשהעברתי למחשב אחר השקופיות רצו מהר והמנגינה הייתה איטית וזה לא תאם.
אם אין לך שם התאמה למנגינה וכו' אז תשכחי ממה שאמרתי
אבל אם כן אז... את צריכה מחשב תואם לגירסה בה עבדת על המצגת

• הוסף לסימניות
ב-2007 בלחצן האופיס, שמירה בשם האופציה השניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה