מתי היית שם, לאחרונה?מופע מעניין, בעיקר לחובבי היסטוריה.
הייתי שם עם קבוצה מאורגנת, כך שכל המתחם היה עבורנו.
אם הולכים לשם עם בחורים, כדאי לבדוק מי המשתתפים...
בגדול יכול להתאים לכולם, יש שם קצת קולות של נשים וכל אחד יעשה שיקולו שלו.
לפני כ4 שניםמתי היית שם, לאחרונה?
כי הם אחרי שידרוג
שמעתי שעכשיו לאחר השדרוג, המקום ממש בעייתי מבחינת רוחנית וגם השקפתית.אם אני זוכרת נכון, כל הסיפור עצמו של מצדה, יש בו איזו בעיית השקפה, לא ממש זוכרת את העניין, אולי שהלוחמים שם קפצו אל מותם?
בטוח יש כאלה שמבינים יותר ממני, רק זוכרת שאמרו שהשקפתית הסיפור לא מתאים.
כל אחד כמובן יחליט את החלטתו...
כתושב האיזור - חורבנות היו מבחורים [ואפילו נשוי] שהיו שם עם קהל רחב מבלי קבוצה סגורה.שמעתי שעכשיו לאחר השדרוג, המקום ממש בעייתי מבחינת רוחנית וגם השקפתית.
כך שבחורים בודאי לא מתאים לקחת לשם
לא הבנתי, אפשר הסברכתושב האיזור - חורבנות היו מבחורים [ואפילו נשוי] שהיו שם עם קהל רחב מבלי קבוצה סגורה.
בגדול אלו דברים שהצינעה יפה להם.לא הבנתי, אפשר הסבר
סיפור עם בעיית השקפה?! כלומר, המציאות לא מתאימה להשקפה? מעניין מאוד... (לפי זה צריך לצנזר חלקים רבים מהתנך והתלמוד).אם אני זוכרת נכון, כל הסיפור עצמו של מצדה, יש בו איזו בעיית השקפה
יכול להיות, לא יודעת.אני מניח שהתכוונת שאם הם נהגו שלא על פי ההלכה ומהללים את התנהגותם, אז הצורה בה הסיפור מסופר בעייתית
נראה לי שהחליפו את הסרט בשנה האחרונה.
הסרט החדש בעייתי ממש לעניות דעתי.
(חבל, המיצג עם האורות על ההרים היה מדהים...)
אכן, מחפש מידע בדחיפות.... אודה לכל מי שיוכל לעזור.מישהו היה לאחרונה ויודע לומר בברור אם בעייתי או לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים