- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1764659:איך אתן יודעות???
לפי הנעליים? לחצי מהגברים יש כאלו נעליים, לפחות מהמגזר החסידי...
נכתב ע"י דבורי ל;1764667:אם היה חושב שתוציא לו כזו תמונה, מאמינה שהיה מצחצח תנעלים![]()
נכתב ע"י msphoto;1765059:אם היה מצחצח נעליים - לא הייתי מצלם את זה
הסיפור פה הוא האותנטיות
נכתב ע"י שושיה;1764678:מהמגזר הגוראי יש המון שעושים "מצווה טאנצים"....
נכתב ע"י פוטוגרפי;1765438:השיפשופים בנעל זה מה שגרם לך לצלם אותה?
סורי,
בתור כלה לא היה לי מה לעשות עם תמונה של נעלי מי שהרדים/העיר את נוכחי הארוע.
- - -
ואם צילמת את זה לאומנות /הפאן שלך -אחלה
זה לא שיש כאן איזה תאורה מענינת,
זוג נעליים ,ככל שיהיו משופשות -לא עושה לי את זה.
[זה לא תמונה של תייר מסין שראה חסיד פעם ראשונה]
זו רק דעתי.
נכתב ע"י 7880;1764302:מנלה, אה?
נכתב ע"י יעל;1764303:זה טוב זה אדלר..
נכתב ע"י יונה יונה;1765467:זו לא תמונה לאלבום (למרות שיש מצב שאני הייתי כן שמה כזה דבר)
הסיפור כאן הוא לא תאורה/פוקוס/עומק שדה, הסיפור הוא בהחלט תרבות החתונות החסידיות. (ובטח שאותך זה משעמם ראית את זה מאז שנולדת....)
זה בערך כמו שתגידי שבגלל שיש מליון נ-נח-ים ברחוב אז עוד תמונה שלהם לא מענינת.
נכתב ע"י פוטוגרפי;1765438:השיפשופים בנעל זה מה שגרם לך לצלם אותה?
סורי,
בתור כלה לא היה לי מה לעשות עם תמונה של נעלי מי שהרדים/העיר את נוכחי הארוע.
- - -
ואם צילמת את זה לאומנות /הפאן שלך -אחלה
זה לא שיש כאן איזה תאורה מענינת,
זוג נעליים ,ככל שיהיו משופשות -לא עושה לי את זה.
[זה לא תמונה של תייר מסין שראה חסיד פעם ראשונה]
זו רק דעתי.
נכתב ע"י msphoto;1765481:אלה הציפיות שלך מצלם? לצלם רק מה שיש לכלה משהו לעשות איתו..?
ומדוע נראה לך שהשפשוף הוא הנושא? הוא חלק מהאותנטיות של גראמען שעומד על הגבהה מאולתרת וגרונו ניחר את תוך המקרופון שבקצה הכבל המשתלשל.
נכתב ע"י פוטוגרפי;1765477:ואם הייתי צריכה לעשות תערוכה על הנושא -זה לא היה נכנס.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים