נכתב ע"י שלמה;1107777:אולי לצורך השוואה, תביני כמה חשוב תאורה נכונה המגבירה את מהירות תריס הסגר, סוגרת צמצם ונותנת אפשרות לצלם בISO לא גבוה.
נכתב ע"י השקעה;1107782:באיזה תאורה צולמה התמונה?
נכתב ע"י השקעה;1107782:באיזה תאורה צולמה התמונה?
(הכוונה האם מבזקים גדולים ופלאש?)
נכתב ע"י שלמה;1107771:תמונות ממגרש הביית
1. שימי לב לשונות הצבעים (WB) בין התמונות. תוכלי בבקשה לפרט, האם כל התמונות צולמו באותו מקום? לפי מאפייני התמונה של "נתנאל" נכתב שצולמה ללא פלש.
זה נכון? כי יש שם צבעים וניגודיות המאפיינים פלש מוקפץ מהצד.
יכול להיות שאני טועה, בגלל ייצוג הצבע שלא מכוייל אצלך.
צפה בקובץ המצורף 174243
2. התמונות שבקולאז' צולמו ללא פלש בכלל. שימי לב שיש הפרשי צבע קיצוניים.
מסיבה הנ"ל, תמונת היד קצת מטושטשת.
בהצלחה.
נכתב ע"י 0405;1107816:התמונות צולמו באותו מקום רק הפלש של המצלמה עשה לי בעיות (נפל לי לפני האירוע ונשבר החלק שמרכך מלמעלה
בחלק עבד ובחלק לא ובחלק בכלל שרף לי לגמרי את התמונות- פשלות איתו בקיצור (למרות שהיה מוקפץ )
הכול רץ מהר מידי ולא היה לי זמן ולבדוק את הבעיה אז הנחתי עליו חתיכת בד וניסיתי להסתדר במהירות
בתמונה של היד הפלש לא עבד בכלל אבל אהבתי את האור שנפל מלמעלה וקצת עומק שדה של הנרות שסידרנו מאחורה
הרקע בכוונה מטושטשנכתב ע"י השקעה;1107829:באמת היד מטושטשת אבל הרקע מדהים. זה ממש יפה שנוצרים ברקע מטושטש כל מיני גוונים מיוחדים. אולי הפלאש היה מפחית מהטשטוש ברקע אבל זה עדיין יכל להיות יפה חבל שלא עבד
נכתב ע"י 0405;1107834:הרקע בכוונה מטושטש
עם הפלש היה עובד אז היד הייתה חדה יותר
כמו התמונה היפיפיה ששלמה העלה
הוא לא מרכך. חד משמעי(! בהזדמנות, נסביר למה הוא כן משמש)נכתב ע"י 0405;1107816:התמונות צולמו באותו מקום רק הפלש של המצלמה עשה לי בעיות (נפל לי לפני האירוע ונשבר החלק שמרכך מלמעלה![]()
בגלל ה"מרכך" נשרפו לך חלק מהתמונות. ואולי זה מה שמסביר את החזרי האור שחזרו מצבעי הבגדים של אלו שהיו סביב הילד.נכתב ע"י 0405;1107816:בחלק עבד ובחלק לא ובחלק בכלל שרף לי לגמרי את התמונות- פשלות איתו בקיצור (למרות שהיה מוקפץ )
נכתב ע"י 0405;1107816:בתמונה של היד הפלש לא עבד בכלל אבל אהבתי את האור שנפל מלמעלה וקצת עומק שדה של הנרות שסידרנו מאחורה
נכתב ע"י 0405;1107834:הרקע בכוונה מטושטש
עם הפלש היה עובד אז היד הייתה חדה יותר
כמו התמונה היפיפיה ששלמה העלה
נכתב ע"י שלמה;1107887:אפשר גם בהעלאת הרגישות. פתיחת צמצם ומהירות סגר יותר גבוהה.
נכתב ע"י 0405;1107876:ממש כך
בעיקרון גדול אני לא מצלמת ארועים במשפחה במיוחד לא אחיות (אני רוצה להיות בארועה ולא לעבוד)
אבל פדיון? לא יכולתי לותר אז הבתי תמצלמה וצילמתי ממש קצת
נכתב ע"י השקעה;1107896:נכון אבל היה גרעיניות שהורסת את הרקע היפה, הוא גם ככה כהה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים