דרוש מידע מצוקת הדיור - התחבורה

• הוסף לסימניות
אני חושב שסיבה נוספת ועיקרית למצוקת הדיור הוא עניין התחבורה.
לצורך העניין, אם חשבתי לעבור לגור באחיסמך שזה 20 דק' מבני ברק, התחלתי לחשוב שוב, כי בשעות הבוקר כביש 4 פקוק לגמרי והדרך אורכת 45 דק'. ובחזור ב6 בערב לכיוון דרום אותו הדבר.

@ירמי וולדמן @ישראל אשר בך אתפאר @אם לא תשאל איך תדע מעניין לשמוע את חוו"ד בעניין.

• הוסף לסימניות
אני חושב שסיבה נוספת ועיקרית למצוקת הדיור הוא עניין התחבורה.
לצורך העניין, אם חשבתי לעבור לגור באחיסמך שזה 20 דק' מבני ברק, התחלתי לחשוב שוב, כי בשעות הבוקר כביש 4 פקוק לגמרי והדרך אורכת 45 דק'. ובחזור ב6 בערב לכיוון דרום אותו הדבר.

@ירמי וולדמן @ישראל אשר בך אתפאר @אם לא תשאל איך תדע מעניין לשמוע את חוו"ד בעניין.
למרות שאני לא מתויג..
לדעתי:
הטענה נכונה לגבי כולם ולא רק לגבי חרדים
מי שגר בראשלצ - רחובות - נתניה - הרצליה
כולם ממתינים מעל 45 דקות בדרך לעבודה בכל צד
ובכל זאת לא כולם גרים ברבי עקיבא פינת חזו"א..

• הוסף לסימניות
וביציאה ממ"ע לא מחכים שעה בפקק?

• הוסף לסימניות
למרות שאני לא מתויג..
האמת, עלה לי בראש גם השם שלך.
אבל, לא יודע, אממ..., לא יודע למה לא תייגתי
הקב"ה בטח מצרפה למעשה...והראיה שאתה פה איתנו באשכול.

הטענה נכונה לגבי כולם ולא רק לגבי חרדים
נכון בהחלט.
דובר על מצוקת הדיור. לאו דווקא החרדית.

כולם לוחצים ללכת לגור ב'פריפריה' אבל כשאין תשתיות מינימליות ככה זה נראה.

• הוסף לסימניות
האמת, עלה לי בראש גם השם שלך.
אבל, לא יודע, אממ..., לא יודע למה לא תייגתי
הקב"ה בטח מצרפה למעשה...

נכון בהחלט.
דובר על מצוקת הדיור. לאו דווקא החרדית.

כולם לוחצים ללכת לגור ב'פריפריה' אבל כשאין תשתיות מינימליות ככה זה נראה.
עד שתגיע הרכבת כך זה יראה..
אחיסמך אחלה מיקום וצריך לנסות לחפש מקומות תעסוקה בסביבה הותר קרובה מאשר ב"ב

• הוסף לסימניות
ראיתי שאתמול נפתח נתצ ב471 מעניין מה אומרים נוסעי התח"צ מאלעד האם שיפר את המצב או לא?!
יש תוכנית לנתצ בכביש 4 מקווה שיהא בהקדם.
קובעי המדיניות החליטו שעוד נתיבים זה לא יעזור בור בלי תחתית עד שגומרים להרחיב כביש זה לא מספיק לכמות הרכבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה