מצחיק...

• הוסף לסימניות
מה, לא?!
:)

סורי הסתבכתי עם הPNG.

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 389.6 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
אויש אני מסתבכת עם הPNG משום מה
שניה מנסה שוב

• הוסף לסימניות
תמונות של צלמות נראה לי תמיד כולם מתאמצים לפתוח :)

• הוסף לסימניות
גדל!!!
מותק מותק מותק!!!

• הוסף לסימניות
יו יו!!
איזה חיוך..!!!!
לטרוף..!!
שימי לב שיש לו הילה אדומה סביב השיער שלו,וצריך להוריד קצת מהרוויה של האדום,הוא זורח...

• הוסף לסימניות
איך הוצאת כזה צחוק מהסנוב הזה?? (מתי שאני רואה אותו הוא "מסתנב" אלי... :):))

מתוק מתוק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;1113610:
איך הוצאת כזה צחוק מהסנוב הזה?? (מתי שאני רואה אותו הוא "מסתנב" אלי... :):))

מתוק מתוק!
חינכתי אותו לא לחייך לזרים :p

• הוסף לסימניות
תיזהרי מהחינוך הזה תיכף הוא יפגין לך כמו הבן של רחלים.
מתוק.תנצלי!

• הוסף לסימניות
חחחחח
מצחיק אותי כל פעם מחדש!
(מיד שראיתי את הכותרת - הבנתי שזו התמונה, אבל הסקרנות, אוי הסקרנות.. הייתי חייבת לפתוח שוב:) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1113632:
תיזהרי מהחינוך הזה תיכף הוא יפגין לך כמו הבן של רחלים.
מתוק.תנצלי!

אני מקווה שלא באמת התכוונת לקרוא לי ככה....כן??:eek:

• הוסף לסימניות
חמוד הברנש!
איזה חיוך מגניב:)
רק יש לך קאסט ורוד על התמונה באופן טוטאלי

• הוסף לסימניות
מעניין למה פה זה זורח ובפייס' זה נראה הרבה יותר טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה