מצטרפת לחגיגה

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אז, גם אני מצטרפת לחגיגת ההעלאות.
מצורף קליפ פרסומת שערכתי לספרי חשבון דיגטאלים.
תסריט ועצוב: ר. וצלר
אנימציה באפטר: אני.
האיכות נמוכה כי הקליפ יועד לשליחה במייל
הקישור להורדה:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=46666B50513034743255733D

• הוסף לסימניות
איפה אני לא רואה שום דבר מצורף?

• הוסף לסימניות
וואו איזה השקעת אנימציה...
ממש מקצועי!
אהבתי!

• הוסף לסימניות
אהבתי את סגנון האנימציה...
ממש יפה ומקצועי...

• הוסף לסימניות
מותק!
אנימציה יפיפיה!!!

• הוסף לסימניות
למה יש 101 צפיות וכנגד 8 תגובות?!
זה קצת מוריד את החשק להעלות, אני מעלה על מנת לקבל חו"ד ולראות שאנשים נהנים, לשפר ולקבל ביקורת בונה, מדוע התגובות צוננות כ"כ?

• הוסף לסימניות
האם את מצפה לתגובות גם מאנשים שלא מבינים בתחום?

אם כן זה מדהים! אני הייתי אוהבת את זה טיפונת מהר יותר

• הוסף לסימניות
מעניין אותי גם תגובות של אנשים שאמורים לצפות בסרט, בלי להבין יותר מידי בוידיאו, אלא בתור קהל צופים שמתרשם מקליפ.

• הוסף לסימניות
זה ממש, אבל ממש מוצלח ומשכנע!
ביצוע גנוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1067760:
למה יש 101 צפיות וכנגד 8 תגובות?!
זה קצת מוריד את החשק להעלות, אני מעלה על מנת לקבל חו"ד ולראות שאנשים נהנים, לשפר ולקבל ביקורת בונה, מדוע התגובות צוננות כ"כ?

אני גם חושבת כך...

ולגבי לתת ביקורת על הסרטון שעשית זה קצת מיותר,
כי הוא מעביר את המסר בצורה מיוחדת וקלילה ממש יפה ומקצועי ...

• הוסף לסימניות
וואו, זה מקסים,(קצת מבאס כי כבר שנתיים אני בחלום לעשות תוכנה ללימודת מתמטיקה לציבור שלנו אבל...) כל הכבוד!!!

• הוסף לסימניות
ברו, זה מיוחד!!
משכנע ומלא עניין.
איפה היית כשהייתי תלמידה?? אולי בזכותך הייתי יודעת היום חשבון:p

• הוסף לסימניות
למרות שאני חדשה כאן...
אבל ותק קצת יש לי בוידיאו,
מדהים, אהבתי מאד!
תצליחי.

• הוסף לסימניות
עבודה מושקעת לפרטי פרטים!!
התנועות מהוקצעות ויפות

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
הסתכלתי עשר פעמים,
מתחשק לי להציץ על הקובץ הפתוח באפטר....
אנימציה מקסימה מושקעת מאד, אהבתי את סגנון העיצוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה